Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział League of legends.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tylko modzi i wyzej ? Pisac ? Bez sens jak zaakceptujesz pojedynek, w tym dziale teraz i tak jest syf, taka prawda

@spierdalaj menes, nie lajkuj moich postow, nie chce zeby taki nick byl kolo mojego

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Buhahah ktos (wiemy kto a nawet ktosie) atakuja bo chca przajac kontrole. Nidlugo sie posypie ale mniejsza. Mozesz powiedziec jasniej o co ci chodzo

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Dla mnie ten dzial jest niepotrzebny xD.

Dla mnie w sumie też, takiego burdelu już dawno nie widziałem, całym syfem dowodzi nowy lider, który nie ma absolutnie żadnego pojęcia o byciu moderatorem, a co dopiero o zarządzaniu takim działem, oczywiście nie wspominam o jego wiedzy na temat gry, był tu już taki, który za podobny komentarz dostał bana.

Marsel mi nie zakazał, aa co tam, rozpiszę się, niepotrzebnie wypieprzałem Jowego, on przynajmniej miał jakiekolwiek pojęcie o grze.

<Żal_dupy_on>

Do działu dołączył nowy kid, który sądzi, że aby pomóc w błędach graficznych gry należy...:

Jak grasz po Polsku to zmień język na Angielski i sprawdź czy masz tak samo. Lub jeśli grasz na Angielskim to zmień na język Polski.

Tak, to dość logiczne, że należy to zrobić w celu zniwelowania problemu z DirectX, no nie?

Lider tego działu został moderatorem LoLa jakieś 3 tygodnie temu, potem odszedł z jakiegoś drugiego działu, aby zostać modem LoLa, oczywiście nic nie robił do czasu opieprzu ze strony Global Moderatorów. Ten gość nie ma absolutnie żadnej wiedzy o grze, chyba zaczął dopiero co grę, a jego dzienna ilość postów w LoLu wynosi maksymalnie ~2, przy czym w większości jest to powielanie postów innych i dodawanie własnej opinii.

Nowy kid LoLa to jakiś 13 latek, cholera wie jak dostał się na tą posadę, z powodu wiedzy napewno nie, chcieli zapchać miejsce, podobnie z liderem.

Co zrobić, żeby w dziale nie było syfu? Oddać lidera Pandzie, jedyna osoba, która na ową pozycję w tym momencie zasługuje, a nie żaden anonymous, który się jakimś cudem dostał do działu i zaraz po tym dostał lidera, on nawet grupą nie umie zarządzać, dla niego rasizm i erotyzm w dziale jest na porządku dziennym, bo skoro inni chłopacy z działu tego nie usunęli, to czemu on miałby to zrobić, no nie? Napewno następna edycja turnieju MPC LoL będzie najciekawszą edycją...

<Żal_dupy_off>

Zmieńcie lidera, będzie bardzo fajnie.

//Co do sugestii to nie, przecież i tak tam nikt nie tworzy tematów ;s

Opublikowano

Póki co nie ma tam ''spamu'', ale jak dałeś teraz taką propozycję to lepiej dmuchać na zimne. Jestem za.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

O to żeby zwykły user nie mógł tworzyć tematów w tamtym dziale :_:

Bo jak wiadomo jest on przeznaczony dla zakończonych pojedynków.

To widzę, że dbasz o "zabawę" userów na forum. BEKA.

Co się kurwa w tym dziale porobiło to nie wiem....

Jaka zabawe? W dziale przez ok miesiaca powstaly ja wiem, z 10tematow, tylko ostatnio cos ruszylo wiec jaka beka? Ogarnij sie troche bo robisz sie smieszny wrecz.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jaka zabawe? W dziale przez ok miesiaca powstaly ja wiem, z 10tematow, tylko ostatnio cos ruszylo wiec jaka beka? Ogarnij sie troche bo robisz sie smieszny wrecz.

To chyba nie wiesz co się działo jak ten dział powstał kolego, lecz po odejściu paru osób oraz braku wkładu moderatorów cała zajawka działu padła.

w83od2.jpg

Opublikowano

To chyba nie wiesz co się działo jak ten dział powstał kolego, lecz po odejściu paru osób oraz braku wkładu moderatorów cała zajawka działu padła.

Jeszcze jak ty byles modem to byla juz pustka wiec nie gadaj bzdur. Fakt na poczatku w dziale dziennie z 5-10tematow powstawalo? A teraz 2-3na tydzien MAX. Po za tym juz dawno myslalem zeby ten dzial rozruszac ale no nie mam takiej funkcji zeby tam cokolwiek zrobic.

Dla mnie w sumie też, takiego burdelu już dawno nie widziałem, całym syfem dowodzi nowy lider, który nie ma absolutnie żadnego pojęcia o byciu moderatorem, a co dopiero o zarządzaniu takim działem, oczywiście nie wspominam o jego wiedzy na temat gry, był tu już taki, który za podobny komentarz dostał bana.

Marsel mi pozwolił, aa co tam, rozpiszę się, niepotrzebnie wypieprzałem Jowego, on przynajmniej miał jakiekolwiek pojęcie o grze.

<Żal_dupy_on>

Do działu dołączył nowy kid, który sądzi, że aby pomóc w błędach graficznych gry należy...:

Tak, to dość logiczne, że należy to zrobić w celu zniwelowania problemu z DirectX, no nie?

Lider tego działu został moderatorem LoLa jakieś 3 tygodnie temu, potem odszedł z jakiegoś drugiego działu, aby zostać modem LoLa, oczywiście nic nie robił do czasu opieprzu ze strony Global Moderatorów. Ten gość nie ma absolutnie żadnej wiedzy o grze, chyba zaczął dopiero co grę, a jego dzienna ilość postów w LoLu wynosi maksymalnie ~2, przy czym w większości jest to powielanie postów innych i dodawanie własnej opinii.

Nowy kid LoLa to jakiś 13 latek, cholera wie jak dostał się na tą posadę, z powodu wiedzy napewno nie, chcieli zapchać miejsce, podobnie z liderem.

Co zrobić, żeby w dziale nie było syfu? Oddać lidera Pandzie, jedyna osoba, która na ową pozycję w tym momencie zasługuje, a nie żaden anonymous, który się jakimś cudem dostał do działu i zaraz po tym dostał lidera, on nawet grupą nie umie zarządzać, dla niego rasizm i erotyzm w dziale jest na porządku dziennym, bo skoro inni chłopacy z działu tego nie usunęli, to czemu on miałby to zrobić, no nie? Napewno następna edycja turnieju MPC LoL będzie najciekawszą edycją...

<Żal_dupy_off>

Zmieńcie lidera, będzie bardzo fajnie.

//Co do sugestii to nie, przecież i tak tam nikt nie tworzy tematów ;s

Tzn tak, wypowiem sie wpierw na temat Szymico. Sam go do tego naklonilem, pomyslalem ze chlopak ma spora wiedze i mozna spokojnie dac mu kida. Przez okres czasu obserwowalem go i wedlug mni zdal egzamin i na luzie mogl miec kida. Co do Lidera, nie mialem na to zadnego wplywu ale wybor dla mnie jak na ten okres czasu jest dobry, fakt faktem ze krotko w dziale jest ale umie modowac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Co do sugestii to ja jestem na tak, za duże możliwości dla trollów i "materiałów trollopochodnych", do spamu. Zamknięcie możliwości pisania w zakończonych spamu nie zlikwiduje ale chociaż go ograniczy.

Jeśli chodzi o skład, to nowy leader piastuje funkcje od niedawna więc dajcie mu się wykazać, reszte składu też jak już chcecie napominać to róbcie to na pw bo wytykanie publicznie błędów to nie jest skuteczna metoda.

Opublikowano

Jestem także na Tak.

Dla sprostowania, chodzi mu o to iż każdy zwykły user może stworzyć tam temat, najlepiej jak by tylko moderatorzy mogli pisać tam tematy/przenosić ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jeszcze jak ty byles modem to byla juz pustka wiec nie gadaj bzdur. Fakt na poczatku w dziale dziennie z 5-10tematow powstawalo? A teraz 2-3na tydzien MAX. Po za tym juz dawno myslalem zeby ten dzial rozruszac ale no nie mam takiej funkcji zeby tam cokolwiek zrobic.

Macie coś takiego jak LOL PRIVATE i tam możesz dawać sugestię jak rozruszać dział, logic.

w83od2.jpg

Opublikowano

Macie coś takiego jak LOL PRIVATE i tam możesz dawać sugestię jak rozruszać dział, logic.

Hmmm..... cos takie zadziala albo na krotka mete albo wcale.

Ale ok, jestem na tak co do twojej sugesti zawartej w tym temacie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Co się dzieje...

Lider pewnie nie zna swoich obowiązków, bo zapewne nikt mu ich nie przedstawił.

Zmiana lidera? Na kogo? Jedyna osoba, która ma staż w dziale to Panda, który ma na głowie sypiące się mmt.

Dział pojedynki można trochę rozruszać, bo ostatnio świeci pustkami.

Opublikowano

Co się dzieje...

Lider pewnie nie zna swoich obowiązków, bo zapewne nikt mu ich nie przedstawił.

Zmiana lidera? Na kogo? Jedyna osoba, która ma staż w dziale to Panda, który ma na głowie sypiące się mmt.

Dział pojedynki można trochę rozruszać, bo ostatnio świeci pustkami.

Ale po co lider teraz? Nie potrzebny...

Mało ludzi w teamcie, każdy się dogada.

Jak Jowe był to nie chcieli dać nikomu GM'a bo nie było odpowiednich osób, Jowe zdegradowany i Anymous z liderem, coś tutaj nie halo.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ale po co lider teraz? Nie potrzebny...

Mało ludzi w teamcie, każdy się dogada.

Jak Jowe był to nie chcieli dać nikomu GM'a bo nie było odpowiednich osób, Jowe zdegradowany i Anymous z liderem, coś tutaj nie halo.

Jowe zdegradowany - zasługa Menestera.

Czemu wybrali lidera? Nie wiem, ale to decyzja z góry.

Opublikowano

Dziś w tym subforum jeden gość z parasolką napisał przez przypadek temat. I to był chyba pierwszy raz, gdy user napisał tam temat.

Także dużego problemu nie ma. Ale fakt - userzy nie muszą mieć możliwości pisania tam. Jednak to nie jest jakąś sprawa wysokiej wagi.

Co do pojedynków ogólnie i lidera - to na pewno nie tutaj ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak maja zmieniac lidera to na emode, mi powiedzieli ze things wraz czarem zdecydowali o anonym, bo mam odpaly, tak wiem ze menes jest twoim kolega things, a po kilku godzinach zostalem zdegradowany, nie wnikam przez co, bo to co on wyslal to gowno prawda i on dobrze o tym wie. Wystarczylo go lekko wkurzyc i nie dac sie zastraszyc to widac co sie stalo. Anyway niech se robi co chce..

@netro nie ty go zacheciles tylko mi od miecha on spamil na gg o kida.

@top moim zdaniem ogolnie trzeba rozruszac dzial. W tym dziale zakonczonych i tak nikt nic nie pisal.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...