Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gotwiec keylogger :D

thimaren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym od was gotowca keylogger który będzie mi wysyłać logi na emaila ma ktoś czas i napisze mi takiego albo jak ktoś ma to niech da mi linka i go pobiore.Chce też żeby można było go w jakimś pliku podesłać do innego urzytkownika i zeby zapisywał mi to co on robi i wysyłał mi ten keylogger te jego logi mi na poczte co on pisze itd itd jest wgl taka możliwość ?

Opublikowano

A ja chce zostac krolem swiata, miec hodowle jednorozcow, i zeby moja kraina byla utopia, bez glupich ludzi, glupich pytan. Ew. zawsze moglbym takich rozstrzelac...

Mam nadzieje ze zrozumiales przeslanie.

Opublikowano

A ja chce zostac krolem swiata, miec hodowle jednorozcow, i zeby moja kraina byla utopia, bez glupich ludzi, glupich pytan. Ew. zawsze moglbym takich rozstrzelac...

Mam nadzieje ze zrozumiales przeslanie.

cioto jebana szmato pierdolona dostane warna ale mam to w pizdzie takich chujow jak ty trzeba tepic wypierdalaj z tego forum eskimosie jebany !! ...

Opublikowano

Nikt ci nie da, bo to forum NIE POPIERA HACKINGU dzieciaczku, a to o czym ty mówisz jest karalne ^^. I proszę cię ogarnij się -_-. Jak chcesz wyzywać to leć do baru i niech ktoś cie przetrzepie to może zrozumiesz co tutaj napisałem i żeby nie wyzywać na 100% starszych (mówię 100%, bo znając życie masz 12 lat i widać to po poziomie wypowiedzi).

Opublikowano

cioto jebana szmato pierdolona dostane warna ale mam to w pizdzie takich chujow jak ty trzeba tepic wypierdalaj z tego forum eskimosie jebany !! ...

Zgłoszony

@Topic

To jest nielegalne i nikt na tym forum nie chce mieć problemów z prawem. :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

@Topic

Widziałem Poradnik jak stworzyć Keylogera w Notatniku, Może Znajdzie się na Tym Forum

p.s był on .bat ;p

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

hah jak ja uwielbiam takie dzieci. Rodzice nie maja czasu na wychowanie i potem naoglada sie taki filmow o "hakierach" wejdzie na forum i mysli ze dostanie co chce, a potem bedzie wielkim pro. No oczywiscie jak nie dostanie tego co chce to zaczyna sie obrazanie, bo jak osoba o iq mrowki(nie obrazajac mrowki) moze potrafic prowadzic logiczna dyskusje argumentujac swoje wypowiedzi. Zegnamy! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...