Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Six pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 14 lat 162cm wzrostu a waze 48kg chcem sobie wycwiczyc six pack ale dosyc czesto jem w kfc raz na tydzien oczywiscie juz nie jem ale przez te jedzenie utworzyla mi sie taka mala tkanka tluszczowa i tu moje pytanie pierw zrzucic tkanke tluszowa i dopiero robic cwiczenia a6w czy moge odrazu?Sry za ortografie pisze na szybko.

Opublikowano

Człowieku, Ty myślisz o sześciopaku w wieku 14 lat? Dobrze się czujesz? Wiesz, że to może Ci zaszkodzić? Poczekaj aż urośniesz, przybierzesz trochę na masie, a do tego czasu staraj się odżywiać zdrowo i na litość boską, nie jeść w śmieciodajniach typu McDonalds czy KFC.

Opublikowano

Uważaj zeby Cię wiatr nie zdmuchnął chłopczyku. ;)

Ale zeby nie było. Najpierw zrzuc tkankę tłuszczową, a więc dieta i cwiczenia kardio a potem się zabierz za six pack.

Opublikowano

48 kg na 1,62M i 6pack ? hahahahahahah dobre żarty.

Nawet nie bierz się za brzuszki. Po pierwsze. Za mało ważysz.

Po drugie. Jak jesz KFC to sobie już daj spokój. Do wyrabiania mięśni potrzebna jest dieta nie jakieś kurczacki z kfc.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

@up dojebałeś, ćwicząc samoczynnie przybierasz na masie...

Mięśnie ważą więcej niż tłuszcz.

Skoro on jest taki chudy i ma mało masy z czego ma wyrobić rzeźbę?

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Dołącze się do pytania jestem bardzo wysoki i chudy za razem, wiek 17 lat. Raczej już nie będę więcej rosnąć :p więc zastanawiam się co zrobić by przytyć i wyrobić rzeźbę skoro nie można jeść fastfoodów.

Nie będę robił specjalnie nowego tematu mam nadzieję, że autor mi wybaczy.

Opublikowano

Po pierwsze jesteś za młody. Jeszcze rośniesz i możesz więcej szkody niż pożytku narobić.

Po drugie, poćwicz najpierw ogólnorozwojowo, rower, bieganie, pływanie itp. itd. Nabierzesz nieco masy i będziesz miał co rzeźbić

Po trzecie nie rób a6w jeśli masz tkankę tłuszczową. Wzmocnisz brzuch ale chuja będzie widać. Najpierw postaraj się spalić nieco kalorii a dopiero potem rób a6w (a6w najlepsze wg. mnie, szybkie efekty i niedużo pracy :))

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Dołącze się do pytania jestem bardzo wysoki i chudy za razem, wiek 17 lat. Raczej już nie będę więcej rosnąć :P więc zastanawiam się co zrobić by przytyć i wyrobić rzeźbę skoro nie można jeść fastfoodów.

Nie będę robił specjalnie nowego tematu mam nadzieję, że autor mi wybaczy.

@2up Dołączam sie. W jaki sposób można przytyć nie jedząc w śmieciodajkach?

najbezpieczniej jest ulozyc odpowiednia diete, ktorej trzeba sie scisle trzymac oraz systematyczne treningi 3,4 razy w tygodniu

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ale tu są idioci. Żeby mieć kaloryfer trzeba ważyć ponad 100kg.dieta? Wystarczy dużo jeść i zdrowo.najlepszym ćwiczeniem na budowanie masy miesniowej na brzuchu są martwy ciąg i przysiad

Trolling , hejty i wiele więcej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...