Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak wygrać 25$ RP, skórki lub nawet wyposażenie od Razera!

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko zagrałem 5 gier(na 100%) tymi championami i nie działa mi weryfikacja.

Konto mam niby dodane(potwierdzone runami), ale za cholerę nie ma nigdzie przycisku "Verify Me", o którym jest napisane w pierwszym poście.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jeżeli grałem Heimerdinger 3 mecze to też się zalicza? Bo już dałem enter contest i zaliczyło.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Na gmaila mi przyszedł e-mail.

Sprawdze jutro jak bd wiecej czasu :)

Na razie jestem neutralny

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Czy to trwa przez cały czas, czy też może w jakimś okresie ? Imo dałbym do podpięcia + podziękowania dla autora za takiego newsa.

/gif

Opublikowano

Witam, mam problem od pół godziny mi nic na e-mail nie przyszło, w sensie link potwierdzający rejestracje. Pocztę mam na WP. Jakieś rady?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wybaczcie, że odświeżam, ale mam problem.

Max miesiąc tamu zrobiłem konto na tym lolkingu, dziś próbuje się zalogować i nie pamiętam e-mailu, próbowałem wszystkie możliwe. Wie ktoś jak sprawdzić e-mail pod dany nick ?

Opublikowano

tutaj można też zdobywać rp zapraszając ludzi :

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
None of your verified summoners meet the contest requirements. Please make sure at least one of your verified summoners has met the requirements in the rules below.

o co kaman bo przecież mam zweryfikowane konto w My Account

i te mecze muszą być wygrane czy przegrane też wlicza

bo mam 2 wygrane normale teemonem i 2 wygrane dominiony khazixem

i po jednej przegranej janna, teemo, kha

jeszcze jedno pytanie, co ile jest rotacja postaci, którymi można grać, żeby zaliczało?

Hejo

Opublikowano

Chciałbym Was poinformować,że konkurs który kończy się 24 lipca(akutalny) wymaga 5 gier na mapie Howling Abyss.Gry na innych mapach nie będą liczone.

Cytat z lolking:

This week's challenge is simple: play 5 of your last 10 games on the Howling Abyss map, then head to this page and enter the contest. We apologize but custom game will not count.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...