Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak wygrać 25$ RP, skórki lub nawet wyposażenie od Razera!

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, pewnie już myślicie, że daje wam jakieś reflinki xD A tu bendź :D Ni mo :D

Zaczynamy poradnik.

1.Wchodzimy na stronę : www.Lolking.net

2.Rejestrujemy się, nie będę tutaj się rozpisywał bo chyba każdy to umie zrobić :D

3.Szukamy czegoś takiego jak contest ;)

Wygląda to tak : f1zlf2i9jao6_t.jpg

4.Wchodzimy na nasz profil.

5.Rozwijamy zakładkę "My Verified Summoners"

6.Klikamy Verify A Summoner

cpkvl3c6b1ky_t.jpg

7.Wpisujemy swój nick oraz wybieramy serwer i klikamy next

e4guhttisevq_t.jpg

8. Wyświetla nam się coś takiego

qrpu0wskx6ci_t.jpg

Więc wchodzimy na lola, logujemy się wchodzimy w nasz profil, runy i w wybranej przez nas stronie na runki zmieniamy nazwę na kod taki jak jest na obrazku wyżej czyli 6BF43734 (Wy będziecie mieć inny ^_^ )

v9ztrqj25mv8_t.jpg

9. Wracamy na stronę lol king i klikamy przycisk g13swzddbjia_t.jpg

10. Wracamy do contestu, klikamy na g93aqxsdh0br_t.jpg

Enter the contest here

11. Teraz musimy zagrać co najmniej 5 gier podanymi niżej championami. W tym tygodniu jest to

xfo0dm32cv1c_t.jpg

12. Po zagraniu 5 gier tymi championami wracamy na stronę i klikamy

ltz2lykxawf5_t.jpg

13.Czekamy na wyniki ;-)

Jak to działa?

Gdy zapisy dobiegają końca zostają losowo wybrane osoby ,ilość jest zależna od ilości nagród. Często jest to około 5 osób. Jakaś myszka lub klawiatura razera, 4x 25$RP i jakiś skin do ramusa.

Więc nie zawsze wygracie, raczej jest to łud szczęścia,ale warto spróbować :D

info od Grande

Kody prepaid dzialaja tylko na NA wiec trzeba napisac do supportu o to aby wam "wplacili" rp na konto z takimi danymi:

• Nick
  • Nazwa przywolywacza
  • Email
  • Server
  • Pin karty prepaid

Mi osobiscie rp dodali dopiero po 3 tyg.

Mam nadzieje ze komus sie przyda :)

Opublikowano

A w punkcie 11. To trzeba zagrać dokładnie tymi postaciami czy tymi którzy są w rotacji?

11. Trzeba zagrać czy wygrać co najmniej 5 gier?

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Obojętnie czy to Ranki, ARAMy itd?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ale 5 gier jak np jest Tam przypuscmy anivia ramus i gragas to wystarczy ze zagram tylko gragasem 5 czy muszę każdym po kolei po 5?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ale 5 gier jak np jest Tam przypuscmy anivia ramus i gragas to wystarczy ze zagram tylko gragasem 5 czy muszę każdym po kolei po 5?

byle jakimi chapionami które są pokazane w tabelce

Opublikowano

Rozumiem, że osoba, która gra na rosyjskim serwerze nie ma szans na wzięcie udziału w tym losowaniu? ;/ Nie ma na liście rosyjskiego serwera. ;/

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Rozumiem, że osoba, która gra na rosyjskim serwerze nie ma szans na wzięcie udziału w tym losowaniu? ;/ Nie ma na liście rosyjskiego serwera. ;/

Skoro nie ma rosyjskiego to logiczne, że nie możesz wziąć udziału bo nawet nie możesz zweryfikować konta

Opublikowano

Dlaczego nie działa? próbuję dojść, mam 5 gier tymi postaciami http://puu.sh/2OghI.jpg ale i tak krzyczy, że nie mogę..

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Zagrałem 5 gier trydną na botach i nie moge kliknąć "enter contest" tak w ogóle to konkurs trwa do dzis do 23:59 to możemy podziękować ze wcześniej nikt tego ie wrzucił.

xxx

Opublikowano

Fajnie, mi od wczoraj nie przychodzi e-mail potwierdzający rejestrację. :D A co do poradnika to jak ten email przyjdzie to zobacze ;_; dosyć ciekawą rzecz znalazłeś stary btw :D

Opublikowano

Kody prepaid dzialaja tylko na NA wiec trzeba napisac do supportu o to aby wam "wplacili" rp na konto z takimi danymi:

• Nick
  • Nazwa przywolywacza
  • Email
  • Server
  • Pin karty prepaid

Mi osobiscie rp dodali dopiero po 3 tyg.

Mam nadzieje ze komus sie przyda :)

graphic.png

Opublikowano

Nie przychodzą Wam też linki potwierdzające rejestrację?

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...