Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór myszki pod PVP i Parkour!

szymonidas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka! Mam do was pytanie. Czy polecicie mi myszkę, która będzie świetnie nadawać się do PVP i parkoura? Są różne myszki po 50zł, lecz nie mają one w sobie ,,tej'' płynności ruchu co mi się nie podoba. :(. Potrzebuje myszki która będzie wymiatała łatwo będzie się celować na wrogów itd. itp.

Rozważam tą:

http://www.ceneo.pl/8607249

Ma ładnie prezentujące się DPI, ale słyszałem że jest coś takiego jak ,,double click'' czy coś takiego.

Ok. To polecacie jakieś inne czy nie ;0?

Opublikowano

A ja ci polecam Razer Imperator ;D sam mam i sprawuję się świetnie.Do gier idelana posiada 6400Dpi

Opublikowano

Do minecrafta wystarczy w zupełności zwykła myszka xD, jeśli jednak wolisz tracić pieniądzę to sprawdź coś z razera lub a4tech

classic-76561198003869963.png

Opublikowano

Hmm, myszka najlepsza nie jest potrzebna, jedynie czułość w minecrafcie ustawiona na 112% :) Ale jeśli chcesz już tą myszkę, to polecam Ci firmę a4tech :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Hmm nie lepiej R.A.T 5? Troche bardziej jestem do niego przekonany ;d

Myszki Rat są drogie, a a4tech ma tanie myszki o bardzo podobnej jakości/wytrzymałości. :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Ja tam Ci szczerze mogę polecić Tracer Sniper - do 6000 DPi, ładny wygląd, dobrze się klika, można skonfigurować pod siebie ;) + nie taka droga.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Do minecrafta wystarczy w zupełności zwykła myszka xD, jeśli jednak wolisz tracić pieniądzę to sprawdź coś z razera lub a4tech

Dokładnie, wystarczy nawet myszka z chińczyka. :)

Jeśli masz wybierać to najpierw zobacz tą myszkę w jakimś sklepie który masz w pobliżu niż wybierać na ślepo bo fajnie wygląda. -,-

1367996595-U582588.png

Opublikowano

A ja tam używam Tracer Diablo TRM-138 i nie ma bata. Ważne co gracz potrafi wydusić ze sprzętu.

Jak ktoś jest amatorem to i sprzęt za kilka stówek nie pomoże :)

Serwer SURVIVAL + działki w mieście

IP: s1.minesrv.pl

Zapraszam!

Opublikowano

Ja mam zwyczajną A4Techa Glaser Mouse i na PVP Fraguje aż miło, parkour też super. Ale na urodziny dostane Razer Leauge Of Legends. Ma z boku 6 klawiszy które możesz sobie zbindować modem macro. Lecz tak powiem jeszcze, że jeśli ktoś jest koksem może grać na myszy za 10zł. Jak ktoś jest amatorem to i sprzęt za kilka stówek nie pomoże

Gość michal12386
Opublikowano

według mnie myszka nie ma nic do tego w minecraft jest czułość myszy w ustawieniach ;)

Opublikowano

Na pvp:

Logitech G9X Laser Mouse

250zł

Na parkoury:

Thermaltake Theron 5600DPI Laser

185zł

Uniwersalna (do COD/BF3 itp. tez sie nada, bd tez bardzo dobra do kazdego innego zastosowania, ale drozsza):

Thermaltake Level 10 M 8200DPI Laser Iron White

385zł

Czemu white? Bo fajnie wyglada

8200 DPI, faktycznie 8000-8500DPI, genialna do snajpienia, karabinow, parkourow, itp.

Opublikowano

O boshe zwykła myszka wystaczy po co z dupy kupywać myszkę za 300 zl jak mozna miec taniej, a dobra.. moze jeszcze jaki monitor, biurko - bez przesady

Opublikowano

a ja ci polecam 1,lepsza myszke z tesco czy innego kaoflanda

razer to gowno a asus - placisz za firme

mialem jakies 3 myszki razera 1 asusa

i LEPSZA jest tak tora teraz mam - za 15 zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...