Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, piszę ten temat ponieważ większość tutków już jest dosyć stara i nie będę odkopywał ^^

Stworzyłem postać Sura WP na PLu, na razie ma być do expa, i nie wiem jakie skille wbić na początku..

Na razie wbijam Czarowane ostrze ( mały lvl mam ;P ), a potem co? Czytałem że można wziąć strach.. Strach daje na M coś koło 15 % mniej obrażeń od mobów, a np. zbroja daje mi na M aż 60 dodatkowego deffa + chyba 11% szans na odbicie lub blok ciosu :/ Myślałem też o wirze, gdyby trzeba było walczyć o spotka, poza tym zawsze to atakujący skill i jest łatwiej, ale z czarowanym ostrzem bez dodatkowego deffa za długo się nie utrzymam :/ Od razu mówię że zacząłem grać od początku, nie mam kasy czy itemów więc nie mogę sobie pozwolić na itemy +9..

Za każdą sensowną odp. będą like

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jeżeli chcesz wbić 80+lv na tej postaci to nie jedź w czarowaną zbroje bo Ci się w atlantydzie nie przyda.

Ostrze>strach>wir>palec>rozpro :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Hm.. W sumie nie, ale jakoś ten 80 trzeba dobić ^^ Samym ostrzem i strachem dam radę? .. Bez eq + 9 :P

Zbieram like ;x

Opublikowano

W zbrojke w cale nie inwestuj

Jak bedziesz mial build ostrze strach zbroja to zmarnujesz postac bo tylko do dropu bedzie sie nadawała.

Pójdz Ostrze --> Strach --> Wir--> Palec --> Rozpro

Co z tego ze zbrojka ma 60defa, majac 50lvl i militara dropisz Mega Wierzchowca, wybierasz mu bonus 150defa i mozna ladnie expic w v2.

Na 50lvl masz pamiatki u biologa, takze od niego dostaniesz 60defa.

@down,

pomyliłem się :>

Opublikowano

W zbrojke w cale nie inwestuj

Jak bedziesz mial build ostrze strach zbroja to zmarnujesz postac bo tylko do dropu bedzie sie nadawała.

Pójdz Ostrze --> Strach --> Wir--> Palec --> Rozpro

Co z tego ze zbrojka ma 60defa, majac 50lvl i militara dropisz Mega Wierzchowca, wybierasz mu bonus 150defa i mozna ladnie expic w v2.

Na 60lvl masz pamiatki u biologa, takze od niego dostaniesz 60defa.

Pamiątki są na 50lvl ;)

A co do bulidu to tak jak ktoś UP. Chcesz dropa? Robisz zbrojee. Wysoki lvl + główna postać? Ostrze>Strach>Wir>Palec>Rozpro

Pozdrawiam MaXymal

Opublikowano

Ja jak bym robil takiego sure na pl to bym robil tak ostrze-strach-wir-rozpro-palec-zbrojka :> ale to tylko moja propozycja xD

Opublikowano

Pierwsze leci czarowane. Następnie strach - mniejsze obrażenia potworów jest lepsze niż obrona. Teraz leci wirek - wysokie obrażenia i trafia w kilka celów. Przydaję się gdy bierzesz na siebie sporą grupkę potworów. Kolejny jest palec - ma duże obrażenia. No i na koniec rozproszenie - świetnie się przydaje podczas wojen, bicia metinów, oraz expienia.

Opublikowano

Mogę jeszcze się dowiedzieć jak wygląda i skąd wziąć tego "Mega wierzchowca" ? ;>

Oczywiście dziękuje wszystkim za odp. Są like :)

@Edit. ma ktoś może na zbyciu szeroki mieczyk ( 20 lvl ) na solarze (26s) ? ;F Spaliło 2x :x

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dziękuje ^^ Ostatnie pytanie - często dropią te świadectwa między 19, a 21 czy to jest raczej szansa 1/10000? :> Pełno botów niszczy metiny i ciężko teraz samemu zniszczyć jakiegoś ...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dziękuje ^^ Ostatnie pytanie - często dropią te świadectwa między 19, a 21 czy to jest raczej szansa 1/10000? :> Pełno botów niszczy metiny i ciężko teraz samemu zniszczyć jakiegoś ...

Szansa zapewne taka jak wydropnienie kamyka duchowego z metka 35 - czyli bardzo mała, ale jest.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Kamien duchowy z metina 35lv?

• 25px-Kamie%C5%84_Duchowy.jpg Kamień Duchowy wypada ze wszystkich metinów powyżej Metina Duszy (włącznie). Prawdopodobieństwo wydropienia Kamienia Duchowego z metina jest większe niż z BOSS'A." :D

Opublikowano

Cześć, piszę ten temat ponieważ większość tutków już jest dosyć stara i nie będę odkopywał ^^

Stworzyłem postać Sura WP na PLu, na razie ma być do expa, i nie wiem jakie skille wbić na początku..

Na razie wbijam Czarowane ostrze ( mały lvl mam ;P ), a potem co? Czytałem że można wziąć strach.. Strach daje na M coś koło 15 % mniej obrażeń od mobów, a np. zbroja daje mi na M aż 60 dodatkowego deffa + chyba 11% szans na odbicie lub blok ciosu :/ Myślałem też o wirze, gdyby trzeba było walczyć o spotka, poza tym zawsze to atakujący skill i jest łatwiej, ale z czarowanym ostrzem bez dodatkowego deffa za długo się nie utrzymam :/ Od razu mówię że zacząłem grać od początku, nie mam kasy czy itemów więc nie mogę sobie pozwolić na itemy +9..

Za każdą sensowną odp. będą like

Hm.. W sumie nie, ale jakoś ten 80 trzeba dobić ^^ Samym ostrzem i strachem dam radę? .. Bez eq + 9 :P

Tak dasz radę bez Czarowanej. Ostrze > Strach > Wir > Palec >Zbr/Rozpro. Takim polecam iść bulidem.

Opublikowano

Dojść do odpowiedzi możemy już na początku twojej wypowiedzi. Nie ma sensu inwestować w skille atakujące jeśli potrzebne C będą do walki o spota gdyż pustki na serwerach nie doprowadzą do takiej sytuacji. Poza tym - spokojnie poradzisz sobie z potworem bez dużego ataku - powoli ale dasz radę, lecz bez deffa będziesz musiał poświęcić i dużo potek, i expa gdy zginiesz.

Opublikowano

Czarowane ostrze - zbroja - strach

Stały build dla WPk'a pod expa.

Wbijasz 30lvl odpalasz bota i chodzisz na metki zadry w mt2

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ja bym ci 1wp'ka zrobic pod zarobek :)

Ostrze-zbroja-strach

Dobij 52, mozesz isc do komnaty lochu malp na medale, metki sohan, metki morderstwa przy dobrym eq :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...