Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

bolidek0202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnei chciałem sobie zagrać w grę "Dead island". Uruchamiam ją a tu wyskakuje mi taki błąd :

"Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0150004). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikację."

Użyłem programu "Dependency walker" i pokazało mi tak:

API-MS-WIN-CORE-DEBUG-L1-1-1.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
API-MS-WIN-CORE-ERRORHANDLING-L1-1-1.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
API-MS-WIN-CORE-HEAP-L1-2-0.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
API-MS-WIN-CORE-INTERLOCKED-L1-2-0.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
API-MS-WIN-CORE-SYNCH-L1-2-0.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
API-MS-WIN-CORE-THREADPOOL-L1-2-0.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
API-MS-WIN-CORE-WINRT-ROBUFFER-L1-1-0.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
API-MS-WIN-CORE-WINRT-STRING-L1-1-0.DLL - Error opening file. Nie można odnaleźć określonego pliku (2).
P.S - Format nie wchodzi w grę...

post-410055-0-87596200-1367576932_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...