Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] hercules or havoc

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Co bardziej opłaca się robić? Kappy czy Zety? Słyszałem, że full hercules bije tyle samo co full havoc i herculesy dodają bonus osłon i hp przy komplecie. Nie wiem czy opłaca się robić zety, bo havoce słabo wpadają a z kapp lf4 też wpada.

Opublikowano

Najlepiej mieć havoce na 1 konfie a na 2 herculesy więc najpierw zrób full havoc i będziesz miał sporo kluczyków za nagrode a potem rób kappy ;) jakie masz wyposażenie ?

killalllogo.jpg

Opublikowano

rób zety, z zet masz 25 kluczy, klucze zbieraj i jak będzie event zeus/lf4 to je wyzbierasz ...łatwiej sie składa zety

#pamiętaj o prefiksach

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ok, a czy to prawda, że full hercules bije tyle samo?

Nie, mając full havoc dostajesz bonus 10% dmg a mając jednego hercules dostajesz bonus osłonowy. Gdy zdobędziesz full hercules będziesz miał bonus osłon + 20%HP jeśli się nie mylę

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ostatnio na ts była rozmowa, kolega się z kimś założył, że na full hercules tyle samo będzie bił, ale nie wiem co było dalej

Opublikowano

Ostatnio na ts była rozmowa, kolega się z kimś założył, że na full hercules tyle samo będzie bił, ale nie wiem co było dalej

Zapewne jeden z nich miał lepiej wyposażone konto, o to tu chodziło.

Z tobą mogę się założyć że z x2 będę bił tyle samo co ty z x1 mając FE ;) odpowiednie ustawienie konf

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Właśnie nie wiedziałem czy to prawda, ale mówił, że zmieniał z havoc na hercules i tyle samo bił.

Edit

Nie o to chodzi, on sam zmieniał designy i robił test na tym 2 i podobno na herculesach tyle samo bił.

Kombass chyba, że na moim 2 koncie, tym flaxie

Opublikowano

Właśnie nie wiedziałem czy to prawda, ale mówił, że zmieniał z havoc na hercules i tyle samo bił

Bo wiesz, w zasadzie to samo to 10% trudno jest odczuć ;) Ale napewno nie bił tyle samo mając full havoc i full hercules, napewno jakaś różnica jest. Musiały mu się źle strzały skumulować i tyle

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...