Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem

lukki78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z logowaniem ,bo w tibie nie grałem z kilka miechow jakoś ostatnio grałem w sylwestra pamiętam.A tera znowu mam grać i wchodze w tibie i nie mogę wejść na postać zalogować się mogę ale wejść nie mogę tak dziwnie postacie na tak czarno zaznaczone są.No nie wiem jak to wytłumaczyć i pokaże wam ss'a

errorhq.png

Dodam ,że wczoraj byłem u kolegi i on się logował i miał kilka postaci na koncie to to samo miał na jeden postaci tylko te postacie miał po różnych światach porozwalane.A ja te 2 na tym stamym świecie.Tylko jakoś na flash klienta zalogowałem to mogę grać.To z tą tibią teraz tak zrobili ,że botować nie można ,że nie da się zalogować na normalną tibie czy coś u mnie nie tak?

Opublikowano

Nigdy nie mialem takiego problemu dlatego chyba nie pomoge za duzo tobie w tej sprawie ;/

ale wedlug mnie powinienes przeinstalowac tibie albo sprawdzic lacze z internetem bo czasami jak ma sie slabe to tez nie chce sie logowac ...

Opublikowano

Witam mam problem z logowaniem ,bo w tibie nie grałem z kilka miechow jakoś ostatnio grałem w sylwestra pamiętam.A tera znowu mam grać i wchodze w tibie i nie mogę wejść na postać zalogować się mogę ale wejść nie mogę tak dziwnie postacie na tak czarno zaznaczone są.No nie wiem jak to wytłumaczyć i pokaże wam ss'a

errorhq.png

Dodam ,że wczoraj byłem u kolegi i on się logował i miał kilka postaci na koncie to to samo miał na jeden postaci tylko te postacie miał po różnych światach porozwalane.A ja te 2 na tym stamym świecie.Tylko jakoś na flash klienta zalogowałem to mogę grać.To z tą tibią teraz tak zrobili ,że botować nie można ,że nie da się zalogować na normalną tibie czy coś u mnie nie tak?

Człowieku ty pobraleś preview dlatego masz na szaro bo nie możesz grać na tym kliencie... zmień go na zwykły..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...