Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lapidemia PvP [Hamachi]

ziomeklbk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo gm ma to w dupie... Uciekl jak leszczykk :D

Nie Uciekłem. Leszczem może ty jesteś nie wiem (nie chcę obrażac :D) .? Wczoraj zeszłem z kompa ale serwer zostawiłem ON. Lecz gdy wróciłem do domu zauważyłem że net mi się rozłączył nie wiem czemu dlatego serwer był off. Lecz już jest ON !!!

76989123606991442937.png

Opublikowano

Czemu dziś off o 20.30? :>

Był off dlatego że ja o 20:00 wyszedłem z domu kompa zostawiłem włączonego. Lecz gdy wróciłem do domu zauważyłem że laptop był wyłączony. Zapomniałem wyłączyc tryb oszczędzania i laptop się wyłączył sam po 30minutach :(. Sorki ^^

76989123606991442937.png

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada. Ładna prezka, dużo zmieniliście, strona też ładna :)

Już ściągam, mam nadzieje że szybko nie padnie?

1370877904-U644589.jpg

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada. Ładna prezka, dużo zmieniliście, strona też ładna :)

Już ściągam, mam nadzieje że szybko nie padnie?

a dziś o której online? ;>

Serwer jest narazie off dlatgo ze mam burze :-) . Gdy ustopi odrazu odpale serwer. Przpraszam za utrudnienia :D

76989123606991442937.png

Opublikowano

Gramy u każdego??

Tak gramy jak kto chce.

półtora godziny postał i znowu off... -,- admin chyba nie ogarnia ;o

Wczoraj był off dlatego że mówię cały dzień miałem burzę. I nie chciałem ryzykowac. Nie że nie ogarniam.

76989123606991442937.png

Opublikowano

Wejdę i ocenię, prezentuje się bardzo ładnie :). Takiego dedyka bym chciał tyle, że 1 lvl na start i troche expa zmniejszyć, żeby nie było tak łatwo. :)

Opublikowano

@up. to zrob takiego dedyka :DDD Exp jest w sama pore dobrze dobrany bo to hamachi wiec poco expic na hamachi jak on nie postoi ponad 1 rok tylko max 1-2 miesiace :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Prezentacja do zamknięcia. Serwer Off Trwają Pracę Techniczne Kilka Poprawek I Udoskonaleń Wprowadzamy Kilka Nowości Itd. Niebawem Wystartujemy Na Nowo Czekajcie A Będzie Wam Dane.

Ps.

Na forum serwera będziemy wszystko wam opisywać wszystkie nowości itd. !!!

Do zamknięcia !!!

76989123606991442937.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...