Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego bota wybrać?

armin666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakie tu mogą być?

Kbot (nie opłaca się bo słabo aktualizują) http://kbotik.com

Ibot (według mnie najlepszy bot, taki sam jak kbot tylko aktualizują zazwyczaj w kilka, kilkanaście godzin) http://profibot.net

Jeszcze może PBDO BOT ale nie używałem, teraz chyba od dłuższego czasu nie działa

Opublikowano

juz nie mozna kupic wersji n zawsze :)

Ale zawsze może się dowiedzieć kto takową licencję ma i ją odkupić od niego ( przeniesienie licencji )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ale zawsze może się dowiedzieć kto takową licencję ma i ją odkupić od niego ( przeniesienie licencji )

Oczywiście że można ;) ale to są już kosmiczne ceny i nie opłaca się za bardzo

killalllogo.jpg

Opublikowano

IBOT CENY:

Cena:

24 h (GG) / 5 PLN

30 dni (bezGG) / 45 PLN

60 dni (bezGG) / 90 PLN

90 dni (bezGG) / 130 PLN

150 dni (GG) / 220 PLN

180 dni (GG) / 250 PLN

360 dni (GG) / 470 PLN

PBDO-BOT

Cena:

Silver / 1 konto / 110 PLN* / €25

Gold / 3 konta / 295 PLN* / €70

Platin / 5 kont / 460 PLN* / €130

Diamond / 15 kont / 845 PLN* / €200

KBOT

Cena:

Kbot noGG na 11 lat - 40zł / €10

Kbot GG na zawsze - 100zł / €25

Opublikowano

a ja ci powiem że sam napisałem pixel bota eby zbierał paldium zbiera szybcej niż zwykły pixel bot ale teraz próbuje jeszcze zrobić tak żeby brał na cel alieny i je bił ale z tym jest dosyć dużo roboty ale pixel bot teraz na paldium sie sprawdza bo żaden bot na paldium nie działa

x

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi, najlepszym wyborem jest PBDO-Bot, ponieważ jak Ci wiadomo lub nie, jego licencja jest przypisywana do konta na forum, a nie na ID jak reszta botów, więc nawet, jeżeli dostaniesz bana na konto, to spokojnie wybocisz drugie :)

Teraz są jakieś problemy z PBDO, od ponad tygodnia nie ma aktualizacji.

Jeżeli chcesz wydawać dużo kasy to kup IBota, szybkie aktualizacje, opcje owszem, nie tak zaawansowane jak PBDO, ale na chwilę obecną ma szybsze aktualizacje.

Opublikowano

ibot

kbot

pdbo te najlepsze (zeby %nie bylo)

lepiej kup dobre konto juz zrobione, bo z botami nie wiadomo co będzie teraz przez jakiś czas nie działały więc może cośrobią w tym kierunku

Opublikowano

Nie ma botów pełnosprawnych do DarkOrbit. Wszystkie to keylogerry przez które ukradną wam konta:)

DarkOrbit ma za dobry system by hacki stworzyc:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja ci proponuje pbdo-bota , jest najlepszym botem , jest rozbudowany i może praktycznie wszystko robić dzięki taskom , długo z niego korzystam i jestem zadowolony , teraz jest pierwsza taka długa aktualizacja odkąd go mam , ale polecam jego :P

Pozdrawiam

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...