Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie postaci na PL

Harmful

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ilekroć wysyłam prośbę o kod do usunięcia postaci, za każdym razem ją dostaję lecz tu nie chodzi o to tylko o błąd przy usuwaniu postaci. Za każdym razem wpisuję prawidłowy kod usunięcia i wyskakuje błąd ''nie możesz usunąć postaci''. Są to np. sklepy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Elo,może coś źle przepisujesz? Jak ja ustawiałem sobie kod do usunięcia postaci to musiał mieć formę DXXXXXX gdzie w miejsce X była wstawiona cyfra.Teraz jest że oni wysyłają Ci kod to trochę się zmieniło.Relog po otrzymaniu kodu zrobiłeś?

Tu masz TuT od boarda może Ci pomoże :

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board70-poradniki/board1175-gra/970654-kod-usuni%C4%99cia-postaci/

Opublikowano

Podczas wysyłanie kodu nie możesz być zalogowany do gry np. gdy jesteś na "zmień postać" a wyślesz kod to on nie bd działał musi się wtedy przelogować.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak jest na każdym prywatnym serwerze mt2.

Ty z tym nic nie zrobisz, jedynie możesz napisać do GA

Nie możęsz usunąć postaci. No tak. To proste.

Jaki poziom ? ;)

Ale wy jesteście durni :) napisałem, że to jest PL i są to sklepy czyli postacie niskopoziomowe :)

Dziękuje panom z góry. Nie wiedziałem, że trzeba być wylogowanym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...