Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z "HOSTUJMY.pl"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

gdy próbuję ściągnąc plik ze stronki, jak każdemu wyskakują mi ankiety sprawdzające czy nie jestem robotem. :)

Jednak kiedy wypełniam je (tak, w całości) zupełnie nic się nie dzieje. :( Cały czas pisze: "OCZEKIWANIE NA WYPEŁNIENIE ANKIETY".

Bardzo proszę o pomoc. :D

Opublikowano

Bo to sa pliki które zawierają wirusa albo jakieś inny syf, po za tym żeby to pobrać musisz zapłacić.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Właśnie nie muszę. Wystarczy podac numer telefonu, na który dostaję kod, który z kolei muszę wpisac w "surveyu". Wyświetla mi się "Dziękujemy", lecz plik nie pobiera się. :(

Opublikowano

I tak to działa. Jak podasz numer i wstukasz kod, to albo dostaniesz spam, z którego się nie wygrzebiesz, albo wyrazisz zgodę na aktywację jakiejś usługi, która jest płatna.

7m9a.png

Opublikowano

Na tym polega PPA ,darmowy host na ,której są wrzucane pliki i ktoś musi je wypełnić i ten ktoś ma z tego pewne korzyśći.... Pewnie moje wypełniłeś xD

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...