Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zrobiłem sobie intro do mojej serii na YT z Fallouta New Vegas. Problem polega na tym że na moim intrze widać w prawym dolnym rogu napis *IGN* . Boje się po prostu że wrzucając to intro na YT naruszę prawa autorskie. A więc czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć w tej kwestii ? Czy naruszam w ten sposób prawa autorskie bo przecież moje intro sklejałem z Trailera do Fallouta New Vegas. Sam już nie wiem.. Proszę o szybką odpowiedźm

http://www.youtube.com/watch?v=Brz0b_grukQ

- oto link do intra

Opublikowano

Ostatnio zrobiłem sobie intro do mojej serii na YT z Fallouta New Vegas. Problem polega na tym że na moim intrze widać w prawym dolnym rogu napis *IGN* . Boje się po prostu że wrzucając to intro na YT naruszę prawa autorskie. A więc czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć w tej kwestii ? Czy naruszam w ten sposób prawa autorskie bo przecież moje intro sklejałem z Trailera do Fallouta New Vegas. Sam już nie wiem.. Proszę o szybką odpowiedźm

http://www.youtube.com/watch?v=Brz0b_grukQ

- oto link do intra

Wyjaśnij mi jakim cudem przez całe intro jest znak wodny 'IGN' skoro to podobno Twoja praca? Mniemam, że nie do końca było tak, jak napisałeś. Co do praw autorskich - jeżeli ktoś to zgłosi to Twój filmik zostanie usunięty.

Opublikowano

Film jest mojego autorstwa ale nie całkiem ponieważ został sklejony z kawałków filmów. Zasłoniłem to własnym logiem i nic nie widać.

Opublikowano

Możliwe lecz zmieniłem już tu. W prawej dolnej części ekranu dodałęm własne logo tak że tamtego nie widać ;) jestem teraz pewniejszy. Dzięki. Można zamknąć temat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...