Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RytuanMT2 [Hamachi]

gruzila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej zrobic OldSchoola ? Na plikach Terenzo w sam raz, a nie ciągle te gotowce .

Zrobilismy . Serwer na plikach Teranzzo i Edytowane . i Nikt prawie nie grał.

Serwer Online Zapraszam Do Gry

Opublikowano

BM nie ma tutaj sensu grac tak samo jak Smokiem .

Polecam jak ktos lubi inne klasy ;f..

Na serwa nie wbije :) ale edytowany rykox ^^

Opublikowano

BM nie ma tutaj sensu grac tak samo jak Smokiem .

Polecam jak ktos lubi inne klasy ;f..

Na serwa nie wbije :) ale edytowany rykox ^^

Czemu nie ma Sensu, Każda klasa jest Równa Trzeba Umieć Robić Eq. Nie Długo dodamy Do NPc Kd+6 150% + podgląd Ekwipunku u Gracza

chyba znowu pobiore rykoxa i sie troche pobawie powodzenia aby stal jak najdluzej ;).

Będzie Stał Długo aż nie będzie Nikt Grał :)

Opublikowano

Mały SS z Serwera RytuanMT2

1xck.jpg

Zapraszamy Do GRY, jakieś Problemy pytania Proszę pytać Pisać Tutaj , Lub W Grze

Opublikowano

szkoda ze zamkneliscie 3bit moim zdaniem tamte pliki byly lepsze

Tylko że mało osób grało niestety ;/

SS około 30minut temu

0503124038.jpg

Opublikowano

KaKan Komentujesz ze gody uwagi bo jestes tam gm? Pliki gotowca ale edytowane :0

RyKox to chyba najgorsze pliki(Moim Zdaniem!)

Wbije zobacze bo nudno.

Opublikowano

Zagram(Jak nigdy), ale wrzućcie tego clienta na jakiś serwer gdzie będzie można z full prędkością pobierać.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Turniej PvP Gdzina 15.00

Uriel

Nagrody. 1 Miejsce Ranga [Mistrz] Nick ?

Nagrody. 2 Miejsce Ranga [VIP] Nick

Zapraszam Do Gry ( Serwer Onlinne )

Opublikowano

gruzila sam w tematach wypisujesz, że ktoś gotowce tworzy i nie źle za to krytytujesz, a sam takie same serwery tworzysz! Serwer nie przyciąga! Za dużo już takich samych.! Myślisz, ze będziesz miał dużo graczy jak kolejny taki sam serwer stworzysz?

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Opublikowano

gruzila sam w tematach wypisujesz, że ktoś gotowce tworzy i nie źle za to krytytujesz, a sam takie same serwery tworzysz! Serwer nie przyciąga! Za dużo już takich samych.! Myślisz, ze będziesz miał dużo graczy jak kolejny taki sam serwer stworzysz?

hm? Nikogo Nie Krytykuje Nie Ja Stworzyłem ten Serwer , ja Tylko Postawiłem Prezentacje i pomagałem.

Nam Chodziło tylko żeby Postawić Serwer Do PvP dla zabawy dla Osób co nie lubią Expić i Męczyć się. i Będziemy Te Pliki Edytować zmieniać Nie Długo Dodamy Nowe Zbroje i Bronie

Nie Bój się ten Serwer nie Będzie taki samy Myślimy Co Zmienić co Dodać

Myslimy Żeby dodać Jeszcze jakieś 2 inne Zbroje I 2 Bronie. Na Ulepki Które Będą Dropiły W Nowej mapie i Nowego Bosa, albo 2 Bosy w M1 ?

Pozdrawiam

Opublikowano

hm? Nikogo Nie Krytykuje Nie Ja Stworzyłem ten Serwer , ja Tylko Postawiłem Prezentacje i pomagałem.

Nam Chodziło tylko żeby Postawić Serwer Do PvP dla zabawy dla Osób co nie lubią Expić i Męczyć się. i Będziemy Te Pliki Edytować zmieniać Nie Długo Dodamy Nowe Zbroje i Bronie

Nie Bój się ten Serwer nie Będzie taki samy Myślimy Co Zmienić co Dodać

Myslimy Żeby dodać Jeszcze jakieś 2 inne Zbroje I 2 Bronie. Na Ulepki Które Będą Dropiły W Nowej mapie i Nowego Bosa, albo 2 Bosy w M1 ?

Pozdrawiam

Macie Prawo Cieszyc sie z dzisiajeszych graczy ale jutro będzie ich mniej zawsze tak jest :) Jutro może powstac cos lepszego albo nawet dzisiaj :)

Opublikowano

Macie Prawo Cieszyc sie z dzisiajeszych graczy ale jutro będzie ich mniej zawsze tak jest :) Jutro może powstac cos lepszego albo nawet dzisiaj :)

Wiem, Ale będziemy Próbować Zatrzymać Tych Graczy jak najwięcej Będziemy Dodawać Jakieś Nowości..

Opublikowano

UP@ Powstały teraz 4 nowe serwery hamachi więc będzie wam cięzko powodzenia :)

Serwer Na plikach Derin Nic Nie Zmienione : P Dobra Konkurencja .2 nie wystartuje Fake 3 - Serwer po Exp

Zapraszam na Serwer ( 18 Graczy online )

Opublikowano

UP@ Szkoda że macie dzieci na serwerze że jak wbijeszrobiony ale gracze..... Ogarnijcie troche te dzieci pokickajcie,banujcie z to ordrazu napieprzają albo jak ktos kogos zabije odrazu "Umyj ryj brudasie" Serwer jest dobrze

Opublikowano

UP@ Szkoda że macie dzieci na serwerze że jak wbijeszrobiony ale gracze..... Ogarnijcie troche te dzieci pokickajcie,banujcie z to ordrazu napieprzają albo jak ktos kogos zabije odrazu "Umyj ryj brudasie" Serwer jest dobrze

Wiem. Dostali Ostrzeżenie i się ogarneli, nic na to nie poradzę

Opublikowano

Czemu nie ma Sensu, Każda klasa jest Równa Trzeba Umieć Robić Eq. Nie Długo dodamy Do NPc Kd+6 150% + podgląd Ekwipunku u Gracza

Będzie Stał Długo aż nie będzie Nikt Grał :)

Zbr 20 na magie (chyba) rosy+ helm+ bizu ... pomysl bm nie da sie tutaj grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...