Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Osoby do grania/nagrywania

maciek1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam osoby, która chciała by ze mną zagrać. Wszyscy moi koledzy gustują bardziej w Minecraft, a ja nie mam z kim pograć.Zapraszam każdego, który jest zainteresowany. Jedyną wymogą jest wiek. Jeżeli nie masz 12 lat+ nie mamy o czym gadać.Dlaczego? Żadnego doświadczenia, ponieważ ja sam nie potrafię grać w Terrarie więc szukam kogoś kto mi wytłumaczy co i jak. I zaraz będą komentarze typu "Jak nie potrafisz grać to po co szukasz osoby". A teraz odpowiem na to pytanie.Ponieważ granie z jakąś inną osobą gra się raźniej i szybciej się zajarzy tajniki Terraria. Bardzo bym chciał nauczyć się grać w Terraria. Jeśli ktoś jest zainteresowany to po prostu pisz na PW lub w komentarzem.

Opublikowano

elo. mam 14 lat i chętnie zagram z tobą w terrarie tylko podaj skype i wersje bo dawno nie grałem i mam nowy komp. Umiem w to grać

130112090110516685_f14_0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...