Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Edii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi przykro, ale mam prawo kazać tobie usunąć moje dane. :)

nie masz prawa "kazać" usunąć twoich danych skoro sam je udostępniłeś na komunikatorze, są one w takim razie dostępne w katalogu gadu gadu dla każdego użytkownika, inną sprawą byłoby abyś ukrył/ nie podał danych na GG a ktoś w inny sposób by je udostępniał (np ktoś miałby Cię w znajomych na fb lecz dla innych miałbyś zablokowane "wszystko" i dopiero by udostępniał twoje dane) ;)

Opublikowano

GM usuniety z danej funkcji ^^ Haha beka ^^ Ludzie nie hejtujcie bo sami byscie chcieli dostac 120 zl za nic w sumie.

Pozatym niewiem czemu usuniety z teamu , jak mogl tylko wkrecac , a pozatym nie doszlo do UB.

Opublikowano

Gratuluje serwerowi, team teraz ma opinie śmieci sprzedających się. Widziałem jak w prezentacji robił sie smietnik, wszyscy pisali pytali sie kiedy on, a team ethany nic, zero informacji. Zresztą dobrze ze wczoraj zrezygnowałem z gry u nich po wbicu 23lv. Bo wiedzialem co sie kroi. Jak napisałem swoją opinie u nich w prezentacji zostałem wyzwany od najgorszych, przez ich graczy. Ale co się dziwić, tak to jest jak dzieciaczki 14-16letnie stawiaja serwer, ojciec udostępnij konto w banku i co tam, wykupić dedyka i stawiac serwer, bez wiedzy. Nie znajac nawet wszystkich funkcji klienta FTP. Dzisiaj tak samo zauwazyłem team serwera Al*ner.pl, pliki zerznięte z Metin5 a serwer prowadzi 15 letni typek, nawet nie wiedzial poco silne u wojownika na g1 sie zostawia... Na tym serwerze tez sie przejedziecie Ci co tam grają, zobaczycie ;)

Opublikowano

Ale ludzie płaczą ;// Założę się że gdybyście byli na jego miejscu i za 1 klik miał by ktoś z was okazje dostać 120zl to by się nawet nie zastanawiał (Chyba że jesteś upośledzony umysłowo to może i byś zrobił inaczej). Z jednej strony administracja nie powinna się tak zachowywać ale z drugiej żyjemy w Polsce każdy chce się dorobić, może czasem nie końca uczciwie, no ale cóż takie czasu. Doskonale rozumiem admina i zrobił bym dokładnie tak samo jak bym miał okazje, zresztą jak 95% z was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...