Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostać bana za zabicie sojusznika

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem ze znajomym w plutonie i w bitwie cały czas we mnie nawalał(około 8 razy), więc trafilem go 1 raz. Odebrało mu to 60% hp. Walnął we mnie 2 raz, więc go zabiłem. Nie byłem niebieski. Jakiś gracz napisał, żeby każdy zgłosił na mnie raport. Nie wierzył mi, że on we mnie strzelał(ma słaby czołg, więc nic mi nie zabierał, ale rozwalił gąsienicę). Poprostu się zdenerwowałem i go zabiłem(miałem KV-1, a on T-28(ten z ZSRR)). Tłumaczyłem się, ale on mnie nie słuchał, a mój angielski nie jest za dobry.

Czy mogę za to dostać bana ?
Czy mogę za to dostać grzywnę w grze ?

Czy mogą mi zablokować czołg ?

Czy jak parę osób napisze na mnie raport to mogę zostać zbanowany(na zawsze ?) ?

Czy jakbym dostał bana na zawsze(za coś innego np.) to mam szansę na odbanowanie mnie ?

Opublikowano

Grałem ze znajomym w plutonie i w bitwie cały czas we mnie nawalał(około 8 razy), więc trafilem go 1 raz. Odebrało mu to 60% hp. Walnął we mnie 2 raz, więc go zabiłem. Nie byłem niebieski. Jakiś gracz napisał, żeby każdy zgłosił na mnie raport. Nie wierzył mi, że on we mnie strzelał(ma słaby czołg, więc nic mi nie zabierał, ale rozwalił gąsienicę). Poprostu się zdenerwowałem i go zabiłem(miałem KV-1, a on T-28(ten z ZSRR)).

Czy mogę za to dostać bana ?

Czy mogę za to dostać grzywnę w grze ?

Czy mogą mi zablokować czołg ?

Czy jak parę osób napisze na mnie raport to mogę zostać zbanowany(na zawsze ?) ?

Czy jakbym dostał bana na zawsze(za coś innego np.) to mam szansę na odbanowanie mnie ?

Jeśli będziesz zabijał często swoich to dostaniesz banana na kilka dni :p

76561198001815076.png
Opublikowano

Dawno nie grałem. Zacząłem grać przez tydzień i tylko jego zabiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...