Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką na USB.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Używałem moją myszkę około tygodnia i sprawowała się świetnie. Podłączyłem ją do stacjonarnego komputera siostry (ja mam laptopa), po czym odłączyłem i laptop jej nie czyta. Sensor jej się świeci gdy ją podłączam ale komputer jej nie czyta. Wszystko inne podłączone do tego portu komputer czyta. Podłączałem ją do innych wejść USB ale niestety to samo. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki ^_-

Do tej myszki nie ma sterowników. Po prostu ich nie potrzeba : P.

Zadne urzadzenie jej nie widzi czy tylko laptop?

Hmm . Właściwie nie wiem gdyż komp siostry w ogóle nie czyta nic z USB a laptop od wczoraj już tez nie. Nie mam zbytnio jak sprawdzić ale wydaje mi się że na 80% żaden nie będzie czytał.

Opublikowano

To musisz sprawdzic. Mozesz tez wpiac w ten sam port usb inne urzadzenie i zobaczyc czy bedzie dzialac, jesli tak to walnieta myszka a jesli nie to walniete porty w komputerze.

wszystko inne podpięte do tego portu działa. Np. mikrofon lub usb do telefonu : / .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...