Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 pl ? / runtime

LePanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem że nie mogę np. sklepiku wystawić bo po 30 - 40 minutach wywala sklepik i są "????????" albo "runtime... coś tam coś tam"

Można jakoś pomóc? cały microsoft visual c++ jest aktualny..

Proszę o pomoc

Opublikowano

Mam podobny problem. Czasem wywala mnie dosłownie od razu po wejściu do gry. Sys: win7

Opublikowano

to niestety normalne, jedno z wyjść to ustawienie configa w ten sposób:

1367527096-U459639.png

Sam się borykam z problemem odnośnie runtime microsoft visual c++, jak na razie nie ma na to żadnej rady i trzeba to przeboleć. Efekty nowych uptade'ów...

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Proponuje odinstalować i ponownie zainstalować sterowniki karty graficznej i potem zaktualizować . Jeżeli to nie da rady to foramata polecam.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Aktualizacja systemu , najnowsze sterowniki , odinstalowac z systemu wszystkie visual c++ i zainstalować x86 z 2008 lub z 2010 roku (sprawdźcie,na których będzie chodzić - bo np. GTA IV wymaga starszej wersji visual c++ i jak mam windows 8 musiałem nową odinstalowywać i wgrywać tą z 2008 roku bo inaczej nie szło). A co do wersji x64 czy x86 tutaj się nie patrzy jaka jest wersja systemu tylko ilu bitowa jest aplikacja ,metin jest 32 bitowy dlatego zainstalujcie x86.

Opublikowano

Błąd "????????????????" polega, że parę osób zakupiło 1 item ze sklepiku jednocześnie. Wiem, gdyż pisałem do supportu, jak naprawić ten problem.

Opublikowano

To jest problem .exe , czyli metin2.exe wiele osób ma z tym problem ale zaradzić może tylko GF.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

@up

na tych ustawieniach nie wywala?

Nie mogę powiedzieć że nie wywala, ale w moim przypadku wyrzucania z gry zostały ograniczone.

Proponuje odinstalować i ponownie zainstalować sterowniki karty graficznej i potem zaktualizować . Jeżeli to nie da rady to foramata polecam.

Co mu dadzą sterowniki karty graficznej, kiedy to visual c++ sypie błędy?

Błąd "????????????????" polega, że parę osób zakupiło 1 item ze sklepiku jednocześnie. Wiem, gdyż pisałem do supportu, jak naprawić ten problem.

Jakbyś grał na plu, wiedziałbyś że client potrafi sam z niczego wyrzucić z gry i pojawia się komunikat o errorze microsoft visual++ albo "????" z wyborem TAK NIE.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć że nie wywala, ale w moim przypadku wyrzucania z gry zostały ograniczone.

Co mu dadzą sterowniki karty graficznej, kiedy to visual c++ sypie błędy?

Jakbyś grał na plu, wiedziałbyś że client potrafi sam z niczego wyrzucić z gry i pojawia się komunikat o errorze microsoft visual++ albo "????" z wyborem TAK NIE.

To jest błąd Clienta Metin2.pl ten komunikat z ,,?????" pojawia się :

-Przy odpalaniu cheatów

-Gdy w tym samym momencie kupuje dwóch graczy item

-Gdy np. pojawi się black screen.

Nic z tym nie zrobisz. Nie minimalizuj okienka gry i będzie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...