Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poderwać dziewczyne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podchodzisz do niej, i zapraszasz gdzies, dajesz jej pigulke gwaltu, przywiazujesz sie do lozka, kladziesz ja na sobie 'na jezdzca' i wmawiasz jak zacznie odzyskiwac przytomnosc ze sie ruchaliscie cala noc i ze mowila ci ze cie kocha, chuj wie co, na pewno bedzie twoja, a jak nie, to kup kilkadziesiat tabletwk gwaltu i zlap taka suczke jedna i jej dawaj codziennie, tylko nie zapomnij karmic xD

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podbiegasz do niej, napierdalasz w nią pokeballem i czekasz aż się przestanie wiercić :) Potem przywołujesz i jest twoja, znaczy może Cie nie lubić ale zawsze wróci do pokeballa :O

Opublikowano

Jeżeli podoba ci sie jakaś dziewczyna , a widzisz że ma chłopaka to podejdź do niej obejmij ją przy chłopaku , który będzie chciał ci wpi****lić , ty będziesz lepszy i mu przywalisz , po czym wyjdziesz na twardziela i masz dziewczyne.

nie polecam tego

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jeżeli podoba ci sie jakaś dziewczyna , a widzisz że ma chłopaka to podejdź do niej obejmij ją przy chłopaku , który będzie chciał ci wpi****lić , ty będziesz lepszy i mu przywalisz , po czym wyjdziesz na twardziela i masz dziewczyne.

nie polecam tego

to świetny pomysł, polecam.

Opublikowano

Ja preferuje podryw na chama (tekstowy) "Choć tu maleńka pokaże ci..." "Mój ma ... " i tak dalej i tak dalej...

Podobno dobry tez jest "Mam fure i srebrną chmure"

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Wasze gimbusiarskie wypowiedzi są żałosne.

Jeśli ona tobie się podoba a ty jej nie to nie masz na co liczyć

Jeśli podobasz jej się to zacznij z nią rozmawiać w szkole/na fb

napisz jej lub powiedz że jeszcze z nią nie piłeś/jarałeś i wypadało by w końcu to zrobić

po czym pójdzcie do Mc zaproponuj jej szejka pospaceruj ją odprowadz pod dom na koniec obejmij ją za biodra i spytaj się jej czy fajnie było lub coś w tym stylu ona coś tam powie

i ty powiedz że musisz już spadać i daj jej buziaka w usta później czekaj na jej reakcje jeśli będzie chciała się lizać to liż

Opublikowano

Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść jeszcze raz? :D

Albo

-co znaczy kc?

-kocham cie

-ja ciebie tez

Najlepiej to nagraj bo potem się będzie próbowała wykręcić (swojego pytania nie nagrywaj)

Opublikowano

Podryw dziewczyny ? Nie to raczej bezsens. Jeżeli chodzi Ci o to, że chcesz się z nią pokazać to chyba bez sensu. Jeżeli na prawdę ją kochasz to samo to wszystko się ułoży :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Zacznij od porozmawiania z nią. Ale nie przez gg czy fejsa. Normalnie, podejdz przedstaw się i zacznij rozmowę. Ludzie nie są tacy ze jak ktoś do nich podejdzie to już mówią " Wypierdalaj bo Cię kurwa psem poszczuję, chuju." Chyba nie.

Jak się ułozy, jak wszystko będzie spoko, to zaproponuj spacer albo kino.

Opublikowano

Jeżeli podoba Ci się jakaś dziewczyna i jest ona odpowiednio zrównoważona psychicznie to po prostu z nią zacznij rozmawiać, facebook i w swoim czasie powiedz, że Ci się podoba. Wtedy zobaczysz, czy warto to ciągnąć czy też nie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Robisz tak:

Wynajmujesz kumpli (dwóch koksów wystarczy)

Za 100zł ew. krate browara ubiorą kominiarki i ją ,,zaatakuja'' - upozoruja porwanie lub kradziez torebki

Ty w tym czasie bedziesz, przypadkowo jechał rowerem, skuterem, hulajnoga sam lub z mama przechodził.

Udasz super bohatera i niby wpierdolisz tym swoim kolega. Osiłki spierdolą a Twoja przyszła wybranka bedzie lezac, patrzec sie na Ciebie jak by widziała SpiderMana lub CR7 a moze i J. BIEBERA na zywo.

Podasz jej reke mowiac ,,wstawaj mała''

Odprowadzisz nia i jak sie z Toba nie zaprzyjaźni to odpusc sobie i sobie inna latw, bo ta dretwa suka nie docenila Ciebie

pis jol powodzenia

Hah rozjebałeś mnie tym.Niby dobry pomysł ,ale zły

Opublikowano

Robisz tak:

Wynajmujesz kumpli (dwóch koksów wystarczy)

Za 100zł ew. krate browara ubiorą kominiarki i ją ,,zaatakuja'' - upozoruja porwanie lub kradziez torebki

Ty w tym czasie bedziesz, przypadkowo jechał rowerem, skuterem, hulajnoga sam lub z mama przechodził.

Udasz super bohatera i niby wpierdolisz tym swoim kolega. Osiłki spierdolą a Twoja przyszła wybranka bedzie lezac, patrzec sie na Ciebie jak by widziała SpiderMana lub CR7 a moze i J. BIEBERA na zywo.

Podasz jej reke mowiac ,,wstawaj mała''

Odprowadzisz nia i jak sie z Toba nie zaprzyjaźni to odpusc sobie i sobie inna latw, bo ta dretwa suka nie docenila Ciebie

pis jol powodzenia

Leże :D , ale szczerze to nie takie głupie jest :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...