Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS Senthia

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ten bs tak laguje.....?!!!?!?!?

Tyle razy robilem eq na bs'ie na privach ale tutaj to lagi w chuj, 2 konta odpalone i po 10min. lag cały komp.

To stawiaj gdzieś w m2 :P

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mi nie działa zrobiłem tak jak w instrukcji i jak kliknę run nic się nie dzieje nie ma żadnego okna z bs'em .Proszę o pomoc ! Mam windows vista 32 bit jak to ma jakieś znaczenie

Opublikowano

Mam problem z tym bsem Ponieważ kiedy klikam start zmian do przekierowuje mnie do jakiś stron...

Wie ktoś cos o co chodzi?

Nie działa ten link z upem do BS, który blokuje wyskakiwanie okien.

Moglby to ktoś odswiezyc?

Opublikowano

Już wszystko działa .Ale mam inny problem ,ponieważ kiedy już hack zmienia bony wyłącza mi się serwer (po jakiś 10-15 min ) .Po drugi wam tez tak te bony nie wchodzą :P ???

Opublikowano

Poda ktoś ID zmianek na Senthi?

Moje TuT'y

http://www.mpcforum.pl/topic/249997-downloadhot-1-skill-hit-killer-dmgx-7-by-glowa244/

http://www.mpcforum.pl/topic/269354-hotdownloadrun-hack-na-all-v10-by-glowa244/

Opublikowano

dzieki wielkie dziala jak powinno :)

tylko niewiem czemu za kazdym razem gdy uruchamiam od nowa klienta to musze od nowa wrzucac te pliki i podmieniac;/

i str nadal wyskakuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna zabawka :DJeszcze fajniejsza by była jak by można było mixowac kilka itemów na raz. Jednak tak tez jest miło.

Chwile pokminiłem i da się miesząc kilka itemów na raz. Cudo :D

Jaka jest najbardziej wydajna prędkość? Tak żeby szybko leciało ale żeby bony nie przeskakiwały?

Nie wiem czy dobrze myślę ale gdyby odpowiednio "skorektować" wpis w pliku bs.py odpowiedzialny za kupowanie zmianek na azmalu wyszło by mi kupowanie zmianek na interesującym mnie serwerze?

Jako że znam się na tym jak na szydełkowaniu nie wiem jak to lepiej opisać.

Ziomek jak zrobiłes to że mixuje Ci kilka itemów na raz? :D ja nie mogę wpaść na to a kminię to już od 1h xD i dupa...

A po drugie : to sam mi kupuje zmianki xD nie wiem dlaczego wam nie działa (po prostu ten plik co wystakuje na początku włączania Bs'a to nie jest plik tylko na Azmal.pl ^ ^ Tylko jak dasz tam "TAK" to też samo kupuje Ci na tym servie co zmienia Ci bs bonki ^ ^ np tak jak mi na Senthii xD w tym o to właśnie momencie. :P

-Najlepszy czas do sutawienia do zmieniania to 0,3 szybko zmienia i nie przeskakują bony :D (chyba że masz takiego chujowego kompa że Ci tnie, to jasne że będą przeskakiwać przez lagi)

Opublikowano

po wrzuceniu tych plikow do folderu z clientem to niby po wlaczeniu clienta mialo mi wyskoczyc jakies okienko a nic mi nie wyskakuje, mam wylaczonego antyvira jesli to mialoby cos do tego i posiadam win7 64 bitowego, help.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...