Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS Senthia

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765501-U105386.png

BS Senthia 

1308765429-U105386.png

tak 

1308765413-U105386.png

tak 

1308765487-U105386.png

http://www22.zippyshare.com/d/87494589/13827/bs.rar

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/pl/url/2f01370dbb365577e0d6b1d79bd6b799799ef840be0117bfacb1e35f512726a8/analysis/1368456146/

1308765441-U105386.png

wrzucamy te 2 pliki do folderu z grą, odpalami klienta, w okienku które nam wyskoczy dajemy: "select" -> "Python Modyles * py" zmieniamy na "All Files *.*"  wyszukujemy plik bs.pyc -> "otwórz" -> run

W grze pojawia się okienko z BS, nie trzaba klikać tego dodatku od betona bo jest to pod serwer Azmal:P Bs działa na senthii bo sprawdzałem, zadziała też na większości serwerów  gdzie nie ma zmieniania bonów u NPC 

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem może wyjdę na idiotę, ale mogłby ktoś mi na pisać co to robi? jaki ma funkcje, jestem zielony w tym

EDIT: dobra już wiem xdd, pro hack, dzięki wielkie na prawdę własnie tego szukałem tylko nazwy nie ogarnąłem

Opublikowano

Dobra kurwa, czyli zakladasz ze wszyscy wiedza co to jest BS? naleze do tej nielicznej grupy, i dziwi i zarazem smieszy mnie to ze we wzorze wstawiania cheatow (co jest rownie wielka glupota) nie ma zadnego "Opisu dzialania"

czekam na opis.

Tak w ogole czym do cholery jest Senthia?

Podczas przegladania for ogarnalem, ze bs to bonusswitcher, chociaz pelna nazwa a nie skrot z ktorego za duzo wywnioskowac sie nie da przydalaby sie

Opublikowano

Dobra kurwa, czyli zakladasz ze wszyscy wiedza co to jest BS? naleze do tej nielicznej grupy, i dziwi i zarazem smieszy mnie to ze we wzorze wstawiania cheatow (co jest rownie wielka glupota) nie ma zadnego "Opisu dzialania"

czekam na opis.

Tak w ogole czym do cholery jest Senthia?

Ty należysz do nielicznej grupy ludzi, którzy nie wiedzą, że BS to skrót od "Bonus Switcher" co w wolnym tłumaczeniu oznacza "cheat do zmieniania bonusów w przedmiotach, które owe bonusy posiadają". Opis działania chyba nasuwa się sam w wcześniej przytoczonej nazwy. "Czekam na opis" hmmm... odpowiadam na ten post tylko z grzeczności, ale to, że na coś w życiu czekasz nie oznacza, że to dostaniesz.

Senthia to prywatny serwer.

Opublikowano

Fajna zabawka :DJeszcze fajniejsza by była jak by można było mixowac kilka itemów na raz. Jednak tak tez jest miło.

Chwile pokminiłem i da się miesząc kilka itemów na raz. Cudo :D

Jaka jest najbardziej wydajna prędkość? Tak żeby szybko leciało ale żeby bony nie przeskakiwały?

Nie wiem czy dobrze myślę ale gdyby odpowiednio "skorektować" wpis w pliku bs.py odpowiedzialny za kupowanie zmianek na azmalu wyszło by mi kupowanie zmianek na interesującym mnie serwerze?

Jako że znam się na tym jak na szydełkowaniu nie wiem jak to lepiej opisać.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Fajna zabawka :DJeszcze fajniejsza by była jak by można było mixowac kilka itemów na raz. Jednak tak tez jest miło.

Chwile pokminiłem i da się miesząc kilka itemów na raz. Cudo :D

Jaka jest najbardziej wydajna prędkość? Tak żeby szybko leciało ale żeby bony nie przeskakiwały?

Nie wiem czy dobrze myślę ale gdyby odpowiednio "skorektować" wpis w pliku bs.py odpowiedzialny za kupowanie zmianek na azmalu wyszło by mi kupowanie zmianek na interesującym mnie serwerze?

Jako że znam się na tym jak na szydełkowaniu nie wiem jak to lepiej opisać.

ja zawsze zmieniam na 0.3 i jest spoko. Jak zmianki są normalnie w sklepie to otwierasz sklep i ustawiasz bota i kupi jak się skończą.

Opublikowano

No właśnie zmianki jak mi się kończą to bot kupuje mi poty. Tak wyliczyłem że sa na 34 pozycji w sklepie a zmianki na 40 i kombinowałem jak by to odmienić.

2sbu2dv.png

Opublikowano

No właśnie zmianki jak mi się kończą to bot kupuje mi poty. Tak wyliczyłem że sa na 34 pozycji w sklepie a zmianki na 40 i kombinowałem jak by to odmienić.

a to nie wiem:P no ale raz na jakiś czas można całe eq zmianek zakupić:P

Opublikowano

No można tylko przy 0,3 szybkości zmiany i 5 itemkach te zmianki zjada w 10 minut.

@DarkFigther

Jak chcesz mieszać więcej itemów klikasz więcej razy run.Wtedy pojawia ci się w metinie więcej okien. Potem tylko zmieniasz zawartośc w tabeli slot i mixuje.

Slot1- 0

Slot2- 1

Slot3 - 2

I tak dalej i tak dalej.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nic tu ciekawego nie ma działa tak samo jak bot w pythonie który działa na większości serwerach neistety + nie dam bo to rpawie to samo.

Opublikowano

wrzucamy te 2 pliki do folderu z grą, odpalami klienta, w okienku które nam wyskoczy dajemy: "select" -> wyszukujemy plik bs.py -> "otwórz" -> run

W grze pojawia się okienko z BS, nie trzaba klikać tego dodatku od betona bo jest to pod serwer Azmal:P Bs działa na senthii bo sprawdzałem, zadziała też na większości serwerów gdzie nie ma zmieniania bonów u NPC

Opublikowano

Kurcze , wrzucam to , wybieram plik .py i duszę "run" ,ale nic się nie dzieje. Możecie mi powiedzieć czemu? Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Co zrobić jeżeli all robie dobrze ustawiam se np 2k hp 15 miecze 15 2ręka klikam Start i mi się ekran zatrzymuje tak jakby złapał jakiegoś laga . Co Mam Zrobić ,>?>>>> ODP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...