Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Support

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zakładce "The Game"/"Gra", wybierasz opcję "Help"/Pomoc", wybierasz temat i piszesz po angielsku albo poszukaj w internecie ea support lub coś tego typu i wybierz FAQ oczywiście.

Opublikowano

Chcę im napisać że w sklepie premium jak niektórych przedmiotów nie da się kupić. I chciałbym żeby mi zmienili mando z royal na natio.

Opublikowano

Daj screena (lub kilka), co robisz/się pokolei wyświetla. Wtedy będziemy mogli rozwiązać problem ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jak ktoś ma z was premium to niech sprawdzi że na niektórych itemkach wyświetla się że nie ma go aktualnie w sklepie

Opublikowano

Jak ktoś ma z was premium to niech sprawdzi że na niektórych itemkach wyświetla się że nie ma go aktualnie w sklepie

Tyle zachodu ???, wątpię czy odczytają twojego maila, mało prawdopodobne, raczej porozmawiaj z nimi na czacie ea.com ale wątpię czy wezmą twoją opinie, czy chyba bardziej problem pod uwagę. Mówię ci szkoda zachodu.

Jak coś:

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...