Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Zarządzanie komputerem

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj, kiedy chciałem wejść na mój komputer (win7 64bit), to wyświetliło mi się coś takiego:

sx3wtzogtluv.png

Skojarzyłem sobie ten wygląd ze starą wersją everesta, którego wczoraj zainstalowałem, to myślałem że jak go odinstaluje, to wszystko wróci do normy.
Dobra odinstalowałem i dalej to samo.
Chcę wejść w dodaj, lub usuń programy a tam takie coś:

l1ci0bb4azau.png

trochę mnie to już irytuje...
Jedyne co jeszcze ostatnio robiłem, to zainstalowałem sterowniki do kamerki, ale to chyba nie to.
Myślę sobie, żeby przywrócić system do wtedy, kiedy mi działało ale ten sam obrazek co Up.
Pewnie to jakiś prosty błąd, ale ja nie mam pojęcia jak to naprawić i czekam na pomysły.
@Edit.
Teraz jak chciałem sobie zapisać jakiś obrazek, to zobaczyłem, że jestem w jakiejś sieci...
Może ktoś mi pomóc?
To ważne i potrzebuje w miarę szybkiej odpowiedzi.fykgm8n3w8cw.png

436951440626370320491.png

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, bo mam na systemie kilka kopii zapasowych systemu, tylko windowsowe programy do wgrania ich bez płytki mi nie działają i czy jest jakiś program, który mógłbym pobrać z neta i przywrócić system z tych kopii?

@Edit.

Właśnie w procesach znalazłem 2 niechciane i myślę, że to może być przyczyną i teraz mam pytanie, czy mam to usuwać jakimś antywirusem, czy co zrobić, żeby ewentualnie to naprawić, albo bardziej nie spieprzyć sprawy...kydmp5gcoar0.png

@Edit.2

Wyłączyłem ten proces w autostarcie, zresetowałem kompa i już go nie ma, ale problem dalej został, ma ktoś jakieś pomysły(na razie bez zabawy z płytką)

Opublikowano

masz taką funkcję przewracanie systemu z danego dnia? przeskanuj kompa jakimś dobrym/drogim antywirusem (tylko żebyś go czasem nie kupował :)... wiesz o co chodzi)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

mam kopie zapasową, którą kilka razy robiłem zapisaną na dysku D, jakimś cudem umiem się do niej dostać, jak i do reszty plików, ale nie działa mi narzędzie do przywracania ani panel sterowania, nawet pendrive nie da się odczytać, bo wyskakuje mi komunikat jak w spoilerze drugim.

Opublikowano

to wina wirusa, jak sobie radzić? Używać dobrego antywirusa i nie ściągać aimbotów do bfp4f z byle stron i nie ściągać plików bez skanu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

ja nie ściągam takiego syfu, po prostu mam brata debila co mi wyłącza ciągle zaporę systemową...

No nic, szkoda tylko że mam wszystko skonfigurowane na rainmetrze i innych programach, będzie dzień z głowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...