Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy gralibyście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sky battle-

Mam pytanie gralibyście na serverze na którym był by dwie wielkie wyspy w powietrzu a na nich zamki czerwonych i niebieskich a pomiędzy nimi małe wysepki z ukryciami a na dole survival.zadaniem obu drużyn by było podbić zamek przeciwnika każdy by miał te same bronie i zbroje były by dwie klasy łucznik i wojownik wojownik żelazna zbroja i czapka skórzana zafarbowana na kolor drużyny oraz diamentowy enczantowany miecz ,łucznik by miał kolczastą zbroje i czapkę skórzana zafarbowaną na kolor swojej drużyny oraz enchantowany łuk. można by było zakładać poboczne wyspy na których były by gildie a za rzeczy zdobyte na survivalu były bu do budowy zamku i sprzedaży a za pieniądze kupywało by się rzeczy do gildi.

Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły proszę o napisanie tego w komentarzu

JEŚLI SIĘ SPODOBAŁO ZOSTAW "Lubie to"

Opublikowano

Dużo takiego jest.

Jeżeli by były autorskie pluginy to tak. ;)

Dużo? Nigdy takiego serwera nie widziałem.

Ja bym chętnie zagrał tylko, że serwer musiałby być ogarnięty (ogar admini itp.).

surprise motherfucker

Opublikowano

Dużo takiego jest.

Jeżeli by były autorskie pluginy to tak. ;)

pluginy potrzebne tylko do ustawiania warpów robienia gildi (czyli esentials),na handel ,i wybieranie klas i inne:D

Opublikowano

Jasne, chociaż te dodatkowe wysepki z gildiami trochę mi się nie podobają.

Skoro są dwie drużyny, to po co dzielić je na jeszcze inne? Wojny domowe by były xD.

Opublikowano

Chcesz zrobić takie coś jak skkf i husiek - dwa zamki . Jak to oglądałem strasznie chciałem w takie coś zagrać i bardzo by mi się.podobał taki serwer więc jeśli on powstanie daj ip na

PW .

Chcesz zrobić takie coś jak skkf i husiek - dwa zamki . Jak to oglądałem strasznie chciałem w takie coś zagrać i bardzo by mi się.podobał taki serwer więc jeśli on powstanie daj ip na

PW .

:D Na wesoło ... 

Opublikowano

PW .

PW .

jak powstanie dam w temacie IP (już powstaje)

Opublikowano

Tylko każdą gildią musiałby zarządzać osobny admin. A fajnie by było gdyby na początku można byłoby wybrać którą grupę się chce. I to by było na zawsze. Chociaż problemy z balansem by były. No cóż fajny pomysł ale musicie to przemyśleć i obmyśleć.

ppppub.png

Opublikowano

Troszkę z edytował bym pomysł i chętnie bym zagrał zamki 1000 kratek od siebie zrobić takie coś jak pokój przez 2 dni w tygodniu plugin otherdrops oraz dla ułatwienia każda z drużyn dostaje po 2 spawnery szkieletów (przez pierwszy tydzień pokój żeby zbudować zamek itp itd) Jeżeli szukasz kogoś do administracji chętnie zagram :)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Jeżeli szukasz kogoś do administracji chętnie zagram :)

POTRZEBUJE KOGOŚ DO OGARNIĘCIA PLUGINÓW

jakich pluginów ?

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Można by dać gildią (jeśli jest dużo osóB) możliwość zbudowania mniejszego zamku, na własnej wyspie. Mogło by to przecież pełnić za punkt kontrolny.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...