Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop Kamieni Duchowych

STOCHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam postac 42lvl. b.dobre eq . Metka Cienia bije ok 43s. mam zdejmowana rekawice z lasu ta na 2h. bije metka i jak jest koniec zdejmuje i dobijam do konca na rekawicy. wlasnie ubilem 65metka i zadnego kamola. co zrobic zeby ten drop byl zawalisty?
Znam Pana na X serverze. który ma 55lvl i wlasnie na metkach 45/50 wbil aure wir i berek na P bardzo sie na nich dorobil.a mi wgl nic nie lota. co robic?

Opublikowano

Po ubiciu jednego metina stwierdzasz, że ci nie chcą dropić? Kamole to nie yangi, bij aż dropną, nic więcej nie zrobisz. Wbij 52/55 i będziesz miał do dyzpozycji jeszcze lorda małp no i te metki na sohanie.

E9mwj60.png

Opublikowano

Witam. Mam postac 42lvl. b.dobre eq . Metka Cienia bije ok 43s. mam zdejmowana rekawice z lasu ta na 2h. bije metka i jak jest koniec zdejmuje i dobijam do konca na rekawicy. wlasnie ubilem 65metka i zadnego kamola. co zrobic zeby ten drop byl zawalisty?

Znam Pana na X serverze. który ma 55lvl i wlasnie na metkach 45/50 wbil aure wir i berek na P bardzo sie na nich dorobil.a mi wgl nic nie lota. co robic?

Jednego dnia dropnie CI 5kamoli, drugiego 1. Zalezy wszystko od szczescia.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeżeli ci aktualnie nic nie dropi z metinów dobrego to poprostu masz zwykłego pecha , a przy pechu nawet rękawica mało da. Proponuje żebyś rozwalił jeszcze kilka metków i jak będzie marny drop to podrop jutro.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Po ubiciu jednego metina stwierdzasz, że ci nie chcą dropić? Kamole to nie yangi, bij aż dropną, nic więcej nie zrobisz. Wbij 52/55 i będziesz miał do dyzpozycji jeszcze lorda małp no i te metki na sohanie.

Ziomek przeczytaj dokladnie. dzis ubilem 65 metka i nic. nie MEtina Smierci tylko 65metka z kolei

Opublikowano

Up
Nawet gdybyś ubił 90, nie miałbyś pewności że lootnie Ci kamyk. Musisz bić, innej rady nie ma

Opublikowano

Jednego dnia dropnie CI 5kamoli, drugiego 1. Zalezy wszystko od szczescia.

To tylko kwestia szczęścia drop jakichkolwiek itemów.

Możliwe ,że trafił na jakieś raty podwójnego dropu etc.

Bij te metki ,musi coś dropić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...