Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Zacznę od tego, że przeszukałem tu w miare i chyba tego nie było :) A więc do meritum sprawy ...

Nie jestem piratem i mam minecraft premium Jelonek73 jeśli coś, ale do czego dążę chodzi o to, iż gram na pewnym serwerze jest on no-premium chciałem pograć tam na innym nicku niż moje konto premium więc ogarnąłem temat z wchodzeniem na " pirata " przez " play offline " wszystko mi działa itd. lecz mój kolega chciał zrobić identyczny myk lecz nie działa mu to " play offline " normalnie może wejść na serwer itd. itd. lecz nie wchodzi na nicku wpisanym przez nigo tylko na nicku " Player " jeżeli ktoś wie jak rozwiązać ten problem będę wdzięczny kopsne te piwka czy coś :DD

Z góry dziękuje i pozdrawiam !

Jelonek73

Never trust a computer you can't throw out a window.

Opublikowano

Gdybym chciał rozwiązać w ten sposób to nie zakładałbym tego tmatu :p chodzi mi o "naprawe" tego :)

Opublikowano

Wprowadzil -.-. Nie jestem tepakiem i wiem co jest piec ... napisalem ze ma premke i m mozliwosc klikniecia play offline ake wchodzi z tamtad na nicku player ...

Opublikowano

Niech sprobuje z innym nickiem.

btw. nie mozesz pobrac launchera nopremium? Co to za roznica? Pobierz ten launcher od Geo i tyle, po problemie...

Pisane z telefonu.

surprise motherfucker

Opublikowano

Probowane nie pomaga. Wxpomnialem juz gdybym chcial przez launcher to nue zakladalbym tematu ...

Opublikowano

Kurde nie da sie Play Offline przydIela ci automatem nick Player gdyby mozna by bylo sobie to zmieniac to mojang promowalo by pieactwo swoiej gry -,- play offline jeat zrobione tylko dla singleplayer a na multiplayer bedzie zawsze Player

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt nie pomógł a najwięcej dowiaduje się od tych którzy nie mają pojęcia o czym piszą -.-

Kurde nie da sie Play Offline przydIela ci automatem nick Player gdyby mozna by bylo sobie to zmieniac to mojang promowalo by pieactwo swoiej gry -,- play offline jeat zrobione tylko dla singleplayer a na multiplayer bedzie zawsze Player

Kolego nie pieprz głupot ponieważ się da ja normalnie moge to robić i wchodze na nicku jaki sobie zachce aczkolwiek bez skina. Powtarzam mam premke.
Wciąż czekam na pomoc !

Opublikowano

Okej masz premke ale jak wpisujesz login loguje cię jako player.

Są jak dla mnie 2 opcje.:

-reinstal minecrafta ( poprzez usunięcie pliczków i żeby się na nowo pobrały ) -powinno pomóc

-pogrzebanie w pliczkach minecrafta( teraz to sprawdzam i obczajam . ) [jak coś z tym pisz na priv]

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Tylko mi nie chodzi o to, że moją premke ( aktywowaną ) wbija na nicku player a nie na tym który aktywowałem bo nie o to się rozchodzi :D Chodzi mi o to, że jak przez launcher z minecraft.net chce wejść na no-premium i wpisuje sobie jakiś tam nick to na serwerach jest nick Player a nie ten który ustawiłem u mnie to działa u kumpla nie i chciałem to rozwiązać

Opublikowano

Ty jesteś nierozumny?! (Bez urazy :C)

Nie da się przez launcher MC wbić przez Play Offline na żaden inny nick niż Player i randomowe liczby.

Polecam Launcher Geoninga w dziale minecraft -_-

76561198044975849.png

Best Member

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ty jesteś nierozumny?! (Bez urazy :C)

Nie da się przez launcher MC wbić przez Play Offline na żaden inny nick niż Player i randomowe liczby.

Polecam Launcher Geoninga w dziale minecraft -_-

nie wiem kto tu jest ulomny pajacu spojrz na to co napisalem i dopiero sie wypowiadaj -.- nic nie wnosisz do tematu to wyjdz

Opublikowano

Niech sobie pobierze launcher no-premium ... Jak ty to nazwales "Mykiem" to napewno w kolejnej aktualizacji usuna wgle Play Offline i tyle ...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...