Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą Risen

Ares443

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam wielki problem z grą Risen , mianowicie zainstalowałem grę z płyty (oryginalnej) direxct się zainstalował , a przy instalacji Microsoft Visual ++ 2005 , doszło prawie do końca aż tu nagle wyskoczył error 1935 .

Dałem OK i instalacja Visuala sie anulowała i zainstalowano samą grę . Gdy teraz chce uruchomić Risen Wyskakuje mi takie coś:

"Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niepoprawna. Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji lub przy użyciu narzędzia wiersza polecenia SXTRACE.EXE"

Próbowałem przeczyścić rejestry ClCleanerem ale nic nie dało . Przeskanowałem Kompa antywirusem też nic nie dało . Mam odinstalowane wszystkie wersje programu Microsoft Visual ++ .

Moja wersja systemu : Windows 7 Home Premium 32 bity

Błagam o jak najszybszą pomoc siedzę na tym już 2 dni :(

Opublikowano

Spróbuj pobrać z internetu microsoft visual.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Niestety próbowałem wszystkie wersje i niektóre mogę zainstalować (2012 , 2010) a wersje 2005 i 2008 niemogę niewiem dlaczego Błagam Was proszę Pomóżcie ;C

Opublikowano

Gdy już pobierzesz microsoft 2005 lub 2008 to uruchom jako administrator instalke.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...