Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

raiz0 leak by Owner

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Wrzucam tutaj paczkę haxów dość znanego "kudera" copy-pastera czyli razi0. Leak zrobił kochany Owner z forum cs-ha**ed.pl :) Jest nawet tam "exploit" do hackowania serverów ale na wielu nie działa :). Prawdopodbnie są undetected VAC3 ale nie jestem do końca pewien, bo np. rage hack to unreal, a razi0 sprzedawał te haxy za 5 euro / 10 euro / a exploit powyżej 100 euro. :D Tutaj strona hacków ; razi0.org a tutaj paczka darmowych hacków :

PACZKA

http://speedy.sh/asczG/raizleaks.zip

SKAN (27/45)

(ściągasz na własną odpowiedzialność)

https://www.virustotal.com/pl/file/5f6c1f067abffce7a6e910f2c32b6b97374248c208e204a387f93630ad7dd773/analysis/

Jak włączyć czity

1. Wypakuj folder z czitem na pulpit

2. Włącz Counter-Strike 1.6

3. Włącz czita.

4. Ciesz się leakem płatnych czitów od gównianego copy-pastera.

Opis cheatów

rageaim - Jak sama nazwa mówi jest to aim który jest wykrywalny w grze (łatwo admini mogą go wykryć) prawdopodobnie jest to unreal czyli VAC3 DETECTED

pcchecker - To cheat nie jest, razi0 uzywał tego by sprawdzać komputery :<

ragehack - Multihack USE ON AT YOUR RISK

exploit - Hack do przechwytywania rcona serverów, działa na mixowe servery bez AMXX, na tych z AMXX gorzej : instrukcja :

wrzucam .exe  i .dll do głównego folderu cs(tam gdzie macie hl.exe), a reszte do cstrike i tworzysz plik raiz0CFG.ini i nic w nim nie wpisujesz. . Włączasz grę, uruchamisz raiz0.exe, później wchodzisz na server i wpisujesz do konsoli "exec x.cfg" i wpisujesz np. "rcon_password asd123" i powinno działać, jeżeli nie działa to server jest zabezpieczony.

privateraiz0 - Ulepszona wersja cheata która jest na forum, tutaj jest więcej funkcji itd. VAC3 UNDETECTED

vip - VIP Aim, kosztuje u tego rumuna 10 euro, dobry aim ale też jest to skopiwony z ruskiego forum. VAC3 UNDETECTED

razi0 się spłakał i ten rumun zddsował cs-ha&&%$#.pl xD shit na shitami :D razi0 tocfel.

źródło :

PMK3yt4.png

Opublikowano

dodaj opis cheatów + instalacje cheatów.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Wszystko zaktualizowane. Jak pisałem wyżej jest to leak jego PSEUDO czitów. :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Działa, działa. Rage hacki napewno działają a VIP działa tylko na XP i 7.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Exploit działa na tej zasadzie że folder addons dajesz do swojego folderu addons, a reszta do common/half-life. Włączasz CS'a, uruchamiasz raiz0.exe i wchodzisz do gry, wpisujesz "exec x.cfg" i wpisujesz np. "rcon_password dowolnehaslo" i powinno działać, ale wiele serverów ma zabezpieczenia więc najlepiej na serverach mixowycjh itd.

@up2

Jeżeli Ci nie działa to przywróć CS'a do 2009 roku.

PMK3yt4.png

Opublikowano

W każdym folderze jest inny hack. Każdy hack właczasz tak:

1. Włącz CS'a.

2. Włączasz Hack'a.

3. Grasz

Działa tylko na STEAM'ie / Protokoł 48 i wersji 2009r.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Masz ts??
Albo podaj mi twoje gg ...
Nie ogarniam tego.

Jak włącze tego haxa to potem na cs nie mogę wejść ;/
Nie wiem czemu;/

Opublikowano

Masz ts??

Albo podaj mi twoje gg ...

Nie ogarniam tego.

Jak włącze tego haxa to potem na cs nie mogę wejść ;/

Nie wiem czemu;/

Ja na tych haxach się dobrze nie znam, po prostu udostępniam leak Owner'a - tyle.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Mi Tylko Działa Hax vip Poprosiłbym do niego jakieś dobre ustawienia!!! I jescze jak poruszać się po menu czita w grze ...

Opublikowano

rageaim - Jak sama nazwa mówi jest to aim który jest wykrywalny w grze (łatwo admini mogą go wykryć) prawdopodobnie jest to unreal czyli VAC3 DETECTED unreal rage

pcchecker - To cheat nie jest, razi0 uzywał tego by sprawdzać komputery :< nie to jakis hexowany rat,albo rat src z hf

ragehack - Multihack USE ON AT YOUR RISK nie wiem tez unreal rage

exploit - Hack do przechwytywania rcona serverów, działa na mixowe servery bez AMXX, na tych z AMXX gorzej : instrukcja :

wrzucam .exe i .dll do głównego folderu cs(tam gdzie macie hl.exe), a reszte do cstrike i tworzysz plik raiz0CFG.ini i nic w nim nie wpisujesz. . Włączasz grę, uruchamisz raiz0.exe, później wchodzisz na server i wpisujesz do konsoli "exec x.cfg" i wpisujesz np. "rcon_password asd123" i powinno działać, jeżeli nie działa to server jest zabezpieczony.

privateraiz0 - Ulepszona wersja cheata która jest na forum, tutaj jest więcej funkcji itd. VAC3 UNDETECTED to jest elementary hack bodajze 2.0 bo widzialem ze src jest w necie,pewnie pozmienial prefixy

vip - VIP Aim, kosztuje u tego rumuna 10 euro, dobry aim ale też jest to skopiwony z ruskiego forum. VAC3 UNDETECTED nie wiem, hud 1 widze,jakis pewnie pub src,bo on by takiego haxa nie zrobil

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czytać Się Naucz Boże....

Jak włączyć czity

3. Włącz czita.

Budowniczy
Opublikowano

Działa, działa. Rage hacki napewno działają a VIP działa tylko na XP i 7.

Mi na viscie dziala ;)

Witam ! Wrzucam tutaj paczkę haxów dość znanego "kudera" copy-pastera czyli razi0. Leak zrobił kochany Owner z forum cs-ha**ed.pl :) Jest nawet tam "exploit" do hackowania serverów ale na wielu nie działa :). Prawdopodbnie są undetected VAC3 ale nie jestem do końca pewien, bo np. rage hack to unreal, a razi0 sprzedawał te haxy za 5 euro / 10 euro / a exploit powyżej 100 euro. :D Tutaj strona hacków ; razi0.org a tutaj paczka darmowych hacków :

PACZKA

http://speedy.sh/asczG/raizleaks.zip

SKAN (27/45)

(ściągasz na własną odpowiedzialność)

https://www.virustotal.com/pl/file/5f6c1f067abffce7a6e910f2c32b6b97374248c208e204a387f93630ad7dd773/analysis/

Jak włączyć czity

3. Włącz czita.

Opis cheatów

rageaim - Jak sama nazwa mówi jest to aim który jest wykrywalny w grze (łatwo admini mogą go wykryć) prawdopodobnie jest to unreal czyli VAC3 DETECTED

pcchecker - To cheat nie jest, razi0 uzywał tego by sprawdzać komputery :<

ragehack - Multihack USE ON AT YOUR RISK

wrzucam .exe  i .dll do głównego folderu cs(tam gdzie macie hl.exe), a reszte do cstrike i tworzysz plik raiz0CFG.ini i nic w nim nie wpisujesz. . Włączasz grę, uruchamisz raiz0.exe, później wchodzisz na server i wpisujesz do konsoli "exec x.cfg" i wpisujesz np. "rcon_password asd123" i powinno działać, jeżeli nie działa to server jest zabezpieczony.

privateraiz0 - Ulepszona wersja cheata która jest na forum, tutaj jest więcej funkcji itd. VAC3 UNDETECTED

vip - VIP Aim, kosztuje u tego rumuna 10 euro, dobry aim ale też jest to skopiwony z ruskiego forum. VAC3 UNDETECTED

razi0 się spłakał i ten rumun zddsował cs-ha&&%$#.pl xD shit na shitami :D razi0 tocfel.

źródło :

a co z TOXIC WIRE ?

Opublikowano

Mi na viscie dziala ;)

a co z TOXIC WIRE ?

Toxic Wire jest wykrywalny przez Wire to po pierwsze (poszła fala banów) i wstrzykiwał się normalnie bez zabezpieczeń i wgl. nie pomagał, był to po prostu jakiś program nie aim :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Exploit słaby. Testowałem chyba na 15 serwerach (publicznych), 2 mixowych i zadziałał tylko na mixowych.

A z AIMów VIP jest spoko, dobrze się na nim gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...