Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Przetłumaczenie gry jest bardzo proste?

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy mi się wydaje ale od ostatniego update przetłumaczenie gry jest banalnie proste otóż przeglądając klipy z combata zobaczyłem folder Language tzn Niemiecki i Angielski tak jak mamy podczas wybierania okazało się że jest w normalnym pliku txt wszedłem i wszystko się zgadza tzn find password multi itp itd jest tego niebotycznie multum sporo i jak by ktoś chciał nazwać ale gdyby to wszystko wziąć skopiować przetłumaczyć i podmienić folder z ENG pisać POL może by to coś dało.Teraz moje pytanie czy ktoś już tego próbował czy zdało by to egzamin proszę o userów o sprawdzenie tzn komuś komu nie zależy bo ja mam 18 permów i szkoda mi grzebać w plikach a może się to jak wiadomo skończyć banem :)

Opublikowano

Ostatnio już ktoś zrobił spolszczenie lecz miało kila błedów. Lecz wgranie jego jest równe zbanem mimo, że to tylko notatnik jeden. Grzebiesz w plikach nexona=ban. Nawet jeśli coś podmienisz, jedną linijkę jest duża szansa, że dostaniesz bana.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ale zaqwsze można zrobić i wysłać do nexona

Już twórca spolszczenia wysyłał je do nexona ale nic nie odpisał jeszcze na forum.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

'' Bombo została podłożona '' - wole ang wersję xDD.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Napisałem do nich a co może odpiszą cóż szkodzi nawet jeżeli nie było by spolszczone w 100% były by błędy to i tak lepiej bo każdy był by dumny że mamy swój język i nexon o nas pamięta,a co a jak warto zawsze pisać :)

@Edit: Odpisali :) W skrócie zapoznali się z moim ticketem rozważą to i postarają się wprowadzić w aktualizacji w której nie wiem kiedy to nastąpi także nie wiem warto było napisać chociaż wiedzą i może faktycznie wyjdzie polskie spolszczenie fajnie by było :)

Opublikowano

nie rozumiem ich lekko bo podkładają im pod nos zrobione spolszczenie do gry tylko poprawić kilka błędów i wstawić ale oni nic z tym nie zrobią ..

rozumiem, że muszą mieć na to hajs ale też bez przesady :P.

Opublikowano

Napisałem do nich a co może odpiszą cóż szkodzi nawet jeżeli nie było by spolszczone w 100% były by błędy to i tak lepiej bo każdy był by dumny że mamy swój język i nexon o nas pamięta,a co a jak warto zawsze pisać :)

@Edit: Odpisali :) W skrócie zapoznali się z moim ticketem rozważą to i postarają się wprowadzić w aktualizacji w której nie wiem kiedy to nastąpi także nie wiem warto było napisać chociaż wiedzą i może faktycznie wyjdzie polskie spolszczenie fajnie by było :)

Tzn. że mają cię głęboko w dupie i po prostu ubrali to w ładne słowa, jakby chcieli to spolszczyć to zrobili by to już dawno.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...