Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Combat Arms EU po polsku !? [Beta][Hot]

YouDIE1st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

!

Czeeeść!
Przedstawiam wam "notatnik" ktory spolszcza niektore rzeczy w Combat Arms EU ( może i na US zadziala )
Dowody:

Spolszczenie nie zawiera znaków polskich (ż,ó,ł itd. )
Co Spolszczono ? -
* Menu (99%)
* Błędy (60%)
*Komendy (100%) (Go,go,go itd)
*Komunikator (100%)
*Logowanie ( 100% )
*Sklep ( nie itemy )
*Gun Emporium ( 60% )
*Modyfikacje ( 50% )
*Informacje ogolne
*Ready,Idle i Outflee (Czy jak to tam^^ ) -> Gotowy,Nie ma mnie,Ekwipunek
*Oraz inne rzeczy ktorych nie wymienilem:)
Download:

Skan:

Instalacja:

Krok 1. Pobierz "Notatnik"
Krok 2. Skopiuj Language_ENG na pulpit z folderu z grą -> Language->
Krok 3. Wklej plik "zamienny" do tego folderu (Folder z Combat Arms -> Language->
Krok 4. Włącz i ciesz się grą!

FAQ:

1. Czy to jest banowane?
- Szczerze mówiąc sam nie wiem ^^ używałem tego 4 dni i bana nie załapałem:) ( i na pewno będę używał dalej:> )
2. Nie działa mi!
- Widocznie coś źle zrobiłeś

Jest to BETA dlatego nie wszystko jest spolszczone, nowe aktualizacje będą wypisane niżej z nowościami i downloadem.

Zachęcam wejść tutaj co jakiś czas i pobrać nową aktualizacje!

Wersje

1.0 - Stworzenie spolszczenia
Download: http://www.mediafire.com/?t0i1uaj3954x3xe

1.1 - Spolszczono w większości zdania, nie które słówka,poprawiono niektóre błędy stylistyczne.

Download: http://www.mediafire.com/view/?9d929575526i44i

Opublikowano

Wiesz co? do tego mam różne myśli bo zmiana texturki broni też jest banowana, ale banów za to nie ma.

Wg mnie to jest tylko do "wyglądu"

Opublikowano

Wiesz co? do tego mam różne myśli bo zmiana texturki broni też jest banowana, ale banów za to nie ma.

Wg mnie to jest tylko do "wyglądu"

Już kiedyś ktoś zrobił spolszczenie do CA. Napisał przedtem do nexona i mu odpisali, że to jest banowane. Więc dopisz jeszcze w temacie dla spokoju, że na 95% można wyłapać bana i użytkownik robi wszystko na własną odpowiedzialność.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Najlepiej będzie jak napisze do Nexona;)

Po co i tak nie wstawią twojego spolszczenia i dek ma racje za to są bany za każde grzebanie w plikach ...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Pierwsze spolszczenie na mpc było zrobione jakieś ... 1,5 ; 2 lata temu ? Wtedy był inny support nexona, a o ile się nie mylę to teraz jest nowy. Więc czemu by nie napisać ? :P

Opublikowano

można by było dokończyć pliki wysłać nexonowi aby już wpakowali język do standardowego instalatora ale by potrzeba pogadać z nimi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

niewiem dlaczego masz płacić jak zrobiłeś jego robotę za free więc oni tylko muszą włożyć pliki i skompresować bo do bazy danych nie muszą wstawiać spolszczenia bo to nie jest plik bazowy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kasy na to? to kilka "zmian" i gotowe;) wystarczy dodać language POL ( tzn notatnik ) do silnika gry ( przy logowaniu wybor )

a oni mają już od tego "robotników"

Opublikowano

Za co on ma płacić? Zrobił spolszczenie sam i jeszcze ma płacić za to, żeby je wgrali. To chyba dla nich zysk jest, że było by CA po polsku. Wyślij im te spolszczenie, oni je sprawdzą, może poprawią ew błędy i będziemy mieli może polskie CA. A jak nie to trudno. Możecie na nim jechać ale z obawą, że dostaniecie bana(szansa jest duża).

Opublikowano

umiecie czytać ?

wyślecie tam do nich to tyle, że temu pracownikowi który ma to wsadzić trzeba dać HAJS.

Nauczcie się czytać ;_;.

Opublikowano

umiecie czytać ?

wyślecie tam do nich to tyle, że temu pracownikowi który ma to wsadzić trzeba dać HAJS.

Nauczcie się czytać ;_;.

Nie rozumiem twojej wypowiedzi xD

uważasz że Nexon jest biedny?

Opublikowano

umiecie czytać ?

Nauczcie się czytać ;_;.

Oni mu za to płacą stałą pensję... Dla niego to jest 5 sekund. Nie rozumiem o co Ci chodzi teraz. Ja mu to karzą zrobić to zrobi. Proste...

Opublikowano

Wlasnie piszę do nexona:) zobaczymy jutro/za kilka dni ^^

ja pierdole do worka i wsla tylko z takimi chejtami sam nie stworzyles to innych hejcisz gratulacie mianuje cie jebanym zjebem.. dziala masz likke!

muzycznapomaranczvandet.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moje pytanie gościu pisał do nexona i co odpowiedzieli?

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Hello,

yes, changing any file in the Combat Arms folder is bannable of course. It isn´t allowed to modify any Combat Arms file.

Thank you for your understanding.

Best Regards,
GM-Basher

Proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...