Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z umiejscowieniem licznika dmg

kanaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z umiejscowieniem licznika dmg i poziomu czołgów drużyny przeciwnej. Wygląda to u mnie tak jak na poniższym screenie:

http://zapodaj.net/f7b0d7024f788.jpg.html

Te ikonki czołgów mi specjalnie nie przeszkadzają, bardziej zależy mi na liczniku dmg, którego kawałek mam na dole ekranu. W opisie tej modyfikacji pisze, że licznik jest w dobrym miejscu przy rozdzielczości ponad 1600x1000 (proporcje 16:10) ale nie mam takiej możliwości bo monitora nie podłączyłem kablem HDMI, napisał tam też link do tematu jak to naprawić ale jest to stary link i nie działa. Wiem, że było parę tematów o tym problemie ale w każdym było napisane żeby wejść do pliku konfiguracyjnego XVM ale ja nie wgrywałem XVM.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć nowego dmg panela do aktualizacji 8.5.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

dzięki, już sobie poradziłem ;), poprostu zainstalowałem XVM z licznikiem za górze (mam tylko taki problem, że część licznika jest schowana pod tymi znaczkami czołgów na górze, które dopiero dodali, ale to mi specjalnie nie przeszkadza bo da się odczytać)

za to ten problem z poziomami czołgów i ogólenie odwróconymi ikonkami pozostał, znalazłem gdzieś mod, który teoretycznie naprawia ikonki ale tylko pogorszył sprawę (przed instalacją tego moda do naprawiania miałem tylko odwrócone ikonki i poziomy na miejscu, a po instalacji ikonki pozostały odwrócone a poziomy uciekły tak jak widać na screenie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...