Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Screeny

VielSide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu wyskakuja mi blue screeny. A dokladnie od czasu kiedy dokupilem ram 2gb( razem 4gb w 2 kosciach) oraz przeinstalowalem system na windows 7 64bity. Blue screeny wyskakuja za kazdym razem kiedy odpalam przegladarke internetowa sprawdzalem na IE/FF/Chrome i na kazdej blue poza tym moge normalnie grac ogladac filmy itd. Myslalem ze to od ramu lecz wsadzilem ram od innego komputera i dalej bylo to samo. Wiec mysle moze od systemu wiec przeinstalowalem ale nadal to samo ( kuzyn ma zainstalowana ta sama kopie systemu i dziala normalnie). Nie wiem co moze byc przyczyna zrobilem skany plikow .dmp (dodane w zalacznikach) nie zabardzo sie na tym znam dlatego zamieszczam ten temat moze ktos cos tam wyczyta w nich i powie mi co jest nie tak :( 2 pliki o nazwie przegl to bledy po odpaleniu przegladarki a jeden o nazwie uruch wyskoczyl mi odrazu po uruchomieniu komputera. Prosze o pomoc !

przegl1.txt

przegl2.txt

uruch.txt

https://dogry.pl/r/9b4a-159776/Doładowania do gier za darmo zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...