Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter do 1,5k zł

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, j.w

Jaki skuter polecacie do 1500zł?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Z tego co kiedyś słyszałem to był jakiś mały dobry skuterek w tesco, Toros F16 xD

1500 zł to nie dużo, nowego nie kupisz jakiegoś dobrego, ew. używane? :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W FANARCIE?!

Yamaha Aerox?

w pogaduszkach, cos ci sie pomylilo chyba.

Aeroxa nie kupisz za 1500. min. 3k :-)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jesteś pewien, że chcesz kupować skutera za 1,5 tysiąca złotych? Liczysz się z tym, że to będzie *jednorazowy skuter...?

*Jednorazowy w moim kontekście tego zdania- skuter którym pojeździsz najwięcej 3 miesiące.

Dodatkowo będzie zero satysfakcji z jazdy tym skuterem i to na pewno gwarantuje.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

W FANARCIE?!

Yamaha Aerox?

Yamaha Aerox ?

Coś ty, jak skuterka szukałem nówka Aerox'a 11/12k

Używana 5 lat w dobrym stanie 5/6k bodajże.

Za 1,5k jakiś chiński się znajdzie posprawdzaj w marketach, tam są za taką cenę.

Opublikowano

Za 1,5k nie opłaca się nawet kupywać bo pod górę będziesz cisonł 30km/h a jak już chcesz to w marketach po tyle są.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Chyba nawet nie ma skuter za 1,5k zł :D jak zauważyłem to na allegro zaczyna się od 4k zł.Najlepiej uzbieraj sobie więcej kasy a jak zauważysz jakiś za 1,5k to pewnie jakiś przestarzały albo rozwalony :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Możesz kupić używaną yamahe booster albo neos, mój kolega ma boostera i całkiem ładnie mu chodzi

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie polecam Tobie zadnego skutera za 1,5k zl

Juz lepiej simsona kupić niż na tych kiblach jeździc w ktore potem wpakujesz 2x wiecej pieniedzy i nerwów.

Chyba ze do nauki, to szukaj np. TGB

Opublikowano

Kup sobie to cudo co mam w sygnie - simsona. Ja mam już prawie rok i nie zamieniłbym na żaden chyba skuter. Jak dobrze poszukasz to za 1500zł znajdziesz fajnego, utrzymanego.

Uwierz mi, że lepszy simson od nowego skutera za 1500zł.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Otis 2T, bardzo fajny skuter. Wydaje się też, że jest dobrze wykonany oraz mieści się w cenie.

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...