Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie itemy :P

qulas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy i mam pytanie...

Mam 47 lvl

FMS +9 dobry do którego lvla mi starczy ? albo na którym lvlu powinienem sprawić sobie nową broń ?

I jeszcze jedno zbroja mam Lwią +8 1000pż itp wiem nie jest za dobra ale nie wiem czy opłaca mi się kupować smoczą czy poczekać jeszcze do któregoś lvla i kupić inną (jak inną to jaką i na jaki lvl?)

No i oczywiście kolczyki itp na tym się totalnie nie znam i nie wiem kiedy powinienem wymieniać ale mam tam +500Pż naszyjnik +1k pż itp

Jestem nowy co do metka no i proszę o trochę pomocy może głupie pytania zadałem no ale cóż Newbie tak mają :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak a pro po to refy co 24 h a tak z eq pomoc to :

- ebo 7/8/9 (zależy od funduszy )

- biżuteria z 1-1,5k hp

- fms z śr 40 + to do 75 lvla

- są tera skrzynki ucznia za wbicie 20 lvl kontem dostajesz 3 zmianki i dodania wymiksuj zbrojkę za 1,5k hp + 10 do pz (ja na ninja miałem zbroję na 34 wy bonowaną z dodań i zmianek i potem dopiero zbroje na 61 lvl ;p )

liczę na lajk i jak coś więcej chcesz pisz

Opublikowano

Mam 47 lvl

FMS +9 dobry do którego lvla mi starczy ? albo na którym lvlu powinienem sprawić sobie nową broń ?

I jeszcze jedno zbroja mam Lwią +8 1000pż itp wiem nie jest za dobra ale nie wiem czy opłaca mi się kupować smoczą czy poczekać jeszcze do któregoś lvla i kupić inną (jak inną to jaką i na jaki lvl?)

No i oczywiście kolczyki itp na tym się totalnie nie znam i nie wiem kiedy powinienem wymieniać ale mam tam +500Pż naszyjnik +1k pż itp

Jestem nowy co do metka no i proszę o trochę pomocy może głupie pytania zadałem no ale cóż Newbie tak mają :<

Jeżeli masz fmsa+9 śr 30+ to starczy do 75 lvl'a .

Może też być lwia , ale z kd uchylki i defa +4 + 10% obrażeń do pż , jeżeli nie to kup lepszą zbrojke.

Eq czyli buty , naszyjnik , branza musi mieć bony po 1,5k hp i kup jeszcze ebony +9

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Mam 47 lvl

No i oczywiście kolczyki itp na tym się totalnie nie znam i nie wiem

kiedy powinienem wymieniać ale mam tam +500Pż naszyjnik +1k pż itp

To tak. Fms jak mówisz że dobry starczy do 75lv. Potem truta.

Co do zbroji. Wymiksuj za te zmianki (20lv) Śmiertelke+8/9 (jak masz fundusze) A jak nie to tą lwią żeby miała 1,5k hp.

Kolczyki to ebo+8/9 byś mógł sobie kupić.

Jakaś bransa 1k hp by Ci się przydała. Ogólnie nie jest najgorzej ;>

Liczę na Like.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

A Panowie jak już mi pomogliście z itemami to teraz tak ;) mam już 50 lvl expie na v1 daje radę :D i na którym mam tu siedzieć ? i potem gdzie :P ?

i jeszcze 1 co lepsze dobry FMS czy Bojowy +9 ? od 65 ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A Panowie jak już mi pomogliście z itemami to teraz tak ;) mam już 50 lvl expie na v1 daje radę :D i na którym mam tu siedzieć ? i potem gdzie :P ?

Jeśli masz buffa 25%+ to możesz iść do v2 biorąc grupkę/dwie.

Zależy jakie śr ma fms. Ale ogólnie nie opłaca się expić z bojowym, za wysoka cena i zawsze daje się kd do pvp do bojowego.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

UP@ support.metin2.pl

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Dobry FMS do Expienia starczy Ci do 75lv. Potem zainwestuj w Trutkę z dobrym sr.

Jeżeli chodzi o PvP to Bojowy miecz z Intem i ludem będzie dobry.

I ostatnie pytanie :D, gdzie ludzie wrzucają screeny które robią jak ktoś Boci ? gdzieś na forum czy gdzie ;p ?

Zdjęcia możesz na takie hostingi jak iv.pl,imageshack.us itd. a zgłaszamy cheaterów w supporcie.

Opublikowano

w v1 wbijesz spokojnie 60lvl.Pozniej idz do v2.

Lepszy fms ze sr 30+

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...