Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Items set

PumpUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie : czy opłaca się ulepszać epiki na 24 lvlu ancient set czy nie ulepszać ich i chodzić cały czas na minotaur nest, żeby zrobić red army seta ?

Opublikowano

Tak, ale kiedy? Zależy jak expisz.. Równie dobrze można powiedzieć mając acient seta po co robić cerba, skoro za chwilę jest apo?... Jeśli expisz wolno, masz mało kasy itd. To proponuję zrobić mino seta :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Wolał bym robić jak najtańszego wbić szybko większy lv i dopiero zacząć robić dobre eq.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Co kto woli, nie? :) Przy najtańszym gorzej się expi bo mobki zabierają więcej HP, acient nie ma bonus seta :/ Dodatkowo później można sprzedać Mino set ... Dodatkowo cerb set jest dosyć drogi więc w itemach które mamy na 24 będziemy chodzić jakoś do 35 lvl niektórzy nawet dłużej, zależy czy się poszczęści czy nie.. Zanim zrobimy cerbseta, już będzie apo .. Ja akurat miałem to szczęście że mogłem sobie pozwolić odrazu po wbiciu odpowiedniego lvl założyć pełny secik ( bez hełmu ;/ ) cerb.. Ale tak jak pisałem wyżej - nie każdy może sobie na to pozwolić..

Zbieram like ;x

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wolał bym robić jak najtańszego wbić szybko większy lv i dopiero zacząć robić dobre eq.

To skoro tak wolisz to wbij go do +5/7 i starczy a dopiero na 40/60 wbijaj lepszy set

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...