Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duze pingi wczesniej takich nie bylo O.o

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od jakiegos czasu mam problem z pingami w grach . O to wynik z speedtest.net http://www.speedtest.net/result/2682853625.png

Wczesniej mialem 40-50 pingi a teraz 100+ , czasami siadze na 40 ale zaraz znowu skoczy do 100+ , skanowalem kompa wszystkim , zrobilem porzadek , wiatraczek jest czysty , przeskanowalem kompa antywirusem i dalej nic pingi 100+ mam radiowke ;) ! P.S mam brzydka pogode , nie wiem czy od tego to zalezy :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Internet radiowy to co się dziwić. Zadzwoń do swojego dostawcy i się spytaj czy może coś zrobić. Popytaj się innych czy też mają taki wysoki ping.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Dostawca byl u mnie jakis czas temu i zmienil antene i bylo wszystko ok , nagle jest brzydka pogoda ,szaro deszcz pada i nagle ping 100,500 + ?? wtf .. Zmienialem kabel Ethernet oraz wejscie w routerze i dalej to samo .. Nie wiem co robic help !

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...