Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry zestaw?

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest to dobry zestaw do gier typu bf3 itp? tak aby na średnich na spokojnie bez zacinki chodziły? chce go szybko kupic bo ten kp na którym teraz gram to jak chce usunac 6 plików to on się zacina na 5 min -_-

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70749&s=72443&s=73911&s=15240&s=70416&s=61601&s=63363&s=74774&s=56411

Komputer chce tak do 1500 zł miałem inny zestaw ale teraz nie ma 2 czesci. Jezeli ten jest za słaby na bf3 to prosze o zlożenie zestawu do gier typu bf3 do 1500 zl

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

czemu na morele jak wybiera się przesyłka kurierem nie mozna płacić gotówką?

Opublikowano

Zaznacz pobranie, dasz mu kasę przy odbiorze kompa ew. płatność na konto z góry to przelewem zapłacisz. Gotówka (banknoty, monety) to tylko odbiór osobisty.

Opublikowano

to który teraz lepszy? a iaj ka jest odbiór osobisty to ile trzeba czekać na zlożenie?

i i czy tutaj jest taka oferta jak na techplanet że oni składają zestaw?

Opublikowano

Tak, dodajesz do koszyka usługę montaż podzespołów + wpisujesz kod którego nie pamiętam i masz składanie z wysyłką za free ;p

Tam na techplanet masz ~to samo co Ci dałem w 3 zestawie tylko ciuteńkie drożej + dolicz wysyłkę

Opublikowano

A jak się bierze odbiór osobisty to ile się czeka aż oni go złożą? Bo do Gdanska mam może 50 km+ i być może ojciec by mnie podwiózł bo mama się boi jechać a jak nie to pociągiem z bratem. Bo mi zalezy aby mieć jak najszybciej bo ten co teraz mam to nie jest komputer. To który z tych zestawów najlepszy?

Opublikowano

Bierz ten na który Cię stać ;p Osobiście brałbym raczej nr.1, masz 4GB RAM które spokojnie wystarczą i mocną grafikę

Opublikowano

wiesz stac mnie na każdy z tych 3 bo brat ma mi pożyczyć kase lub z ojcem zagadam ale najpierw musze wiedzieć który jest najlepszy :)

Opublikowano

W tym na morelkach masz mocniejszą grafikę i szybszy dysk więc jak już to on z tym ze cena też odpowiednio większa.

Opublikowano

a czy w grach typu bf3 różnica w fps będzie duża ? czy prawie żadna?

a czy znacie firme alsen? czy oni mają dobre gotowce? i czy ten gotowiec jest dobry? czy gotowiec słaby jak kazdy inny?

http://www.alsen.pl/komputery,k1/komputery-pc,k526/komputery,l527/fujitsu-esprimoph300-pg2020-4gb-500g-dvdsm-linux,p95398.html

I czy wam tez bez przerwy wywala mpc foruM? ze strona jest off?

Opublikowano

i aby zapłacić kurierowi to wybrac płatne z góry na konto? czy pobranie (gotówka kurierowi) ?

albo lepiej będzie jezeli ktoś mi napisze co i jak po kolei wybrać :P

mam brac to wszystko wpisac kod W3FHN58JFW i dodać do koszyka pobranie (gotówka kurierowi) + brać Montaż komponentów - zestaw komputerowy (od trzech elementów). i zamówic?

Opublikowano

a kazdy produkt ile ma gwarancji?

juz zamówiłem i temat do zamknięcia

Opublikowano

a kazdy produkt ile ma gwarancji?

juz zamówiłem i temat do zamknięcia

Masz napisane przecież w poszczególnych zakładkach :rolleyes: .

Ale o gwarancję się raczej nie martw, bo długa jest na większość podzespołów.

Opublikowano

gwarancja jest na podzespoły anie caly komputer tak jak w gotowcach?

a i czy oni do zestawu dają anty wirusa czy samemu trzeba załatwić?

yy oglądałem właśnie jak zainstalować win 7 i czy to naprawdę jest takie łatwe? Wygląda jak instalacja gry lub programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...