Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na yt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 16 lat i chciałbym troche zarobić i pomyślałem o youtube i moje pytanie brzmi czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sie zarabia kase na yt co trzeba zrobić, dać jakieś rady itp

Opublikowano

Rób filmiki z pasją, miej głos najlepiej po mutacji aby był przyjemny dla ucha, staraj się dopieszczać swoje filmy pod względem audio-wizualnym, bądź oryginalny. Wtedy widownia sama do Ciebie przyjdzie. A tak to nie myśl o zarabianiu ;)
System zarabiania jest prosty. Składasz podanie do AdSense, oni je przyjmują, wyświetlają reklamy, i dostajesz hajs na konto PayPal.

Opublikowano

@Up

Nie lepiej partnera? Widac , ze nic o tym niewiesz... W adsence za klikanie w reklamy dostaje hajs , a u partnera hajs za wyswietlenia filmu..

Opublikowano

zarabianie zarabianiem ale pierw musisz sie wybic, moze ktos cie wypromuje jak bedziesz tworzyl dobry kontent w co watpie ale warto probowac

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

@Up

Nie lepiej partnera? Widac , ze nic o tym niewiesz... W adsence za klikanie w reklamy dostaje hajs , a u partnera hajs za wyswietlenia filmu..

Koleś, nie mów mi, że nic o tym nie wiem... Połączenie z AdSense to partnerstwo z YouTube. Nie dostaje się hajsu za wyświetlenia filmów tylko za reklamy wyświetlane przy filmie lub w trakcie filmu. Każdy network ma oddzielne stawki. Kliknięcia w reklamę dają dodatkowy hajs. Z resztą partnera nie dostaniesz bez połączenia z AdSense ;) Miałem kanał w sieci TGN więc się mniej więcej obracam w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...