Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Mordan (MMORPG w Gothic Multiplayer)

V0ID

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym wam przedstawić najlepszy obecnie serwer w GMPA.
Gamemode jest jeszcze w wersji alpha, ale póki co idzie cieszyć się grą ;)/>

IP:PORT
176.122.224.29:5000

Strona internetowa:

http://176.122.224.29/

Co można zobaczyć na serwerze?:
-System Questów
-Zapis EQ
-Różne metody zarabiania złota (można nawet zrobić z innych graczy niewolników i zmusić ich do zapierdalania za miskę ryżu, hehe)
-System treningów

...i wiele więcej!

Zapraszam do wspólnej gry ;)

Linki umieszczamy w code.

/peter711

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Omijajcie szeroko ten serwer który zszedł na psy , za wytrenowanie postaci np. w trening 1 ręką trzeba zabulić 27k golda, a na polowaniach dostajesz 100, 200 golda mam 15 lvl i dostałem za polowanie 3k , a polowanie pochłonęło mi 3h , jak nauczysz sie obrabiania zwierzyny ze skór itp . to też nie zarobisz ... bo za 3-4h dropania zarobisz max 3k , jeszcze wspomne że ładuując w siłe musisz na 30 zapłacić także 27k golda . mam 15 lvl postaci i 20 siły i 10% 1h. oraz ok 120 PN niewykorzystane .

Podsumowywując : serwer tylko dla tych co lubią robić ciągle to samo w kółko żeby jakiegoś grosza ustukać czyli ok 12-14h dziennie . Pozdro Dla Bimbola -> wspaniałego admina który tak wykombinował ...

Opublikowano

Zgadzam sie @up-2x

10 siły kosztuje 3.2k (3.200 monet)

obdzieranie ze skóry chyba 500 monet. nawet jeśli sie nauczysz jest 50 % szans albo i mniej że wyleci skóra.

Quester daje takie polowania że trzeba szukać ludzi 31 lvl z dobrym eq żeby pomógł, ja już miałem polowanie nr.9 czy tam 10 i już miałem zabijać z maczugą z gwoździami i średnim pancerzem bandyty 50 dzików i 35 jaszczórów

Pozdro... dla bimbola...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...