Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wymiana

Numq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, wymeiniam sie z typkiem eq za eq.

i on nie moze sciagnac klienta, chce mi dac swoje passy zebym ja wzial eq stamtad a dal eq na drugim serwerze.

czy gdybym go okradl tzn wzial tylko to eq, login, haslo, email bez zmian - moze mnie zglosic na policje? mowi, ze to jego eq jest warte zlotowki ale przeciez nie wlamuje mu sie sam mi da te passy

MOZE MNIE ZGLOSIC NA POLICJE CZY NIE?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

W sumie dobrowolnie Ci podaje passy, a umowy z Nim nie podpisujesz/podpisałeś :> Ale nie wiadomo jakby to odebrała Policja.

Opublikowano

Nie mógłby, GG/Skype/Komunikatory to nie dowody + sam Ci podaje dane do konta.

Jak to mówi support Gameforge(w każdej grze):

"Właściciel sam pilnuje konta i wszelkie włamania nie są naszą winą.".

Jedynie co Ci się może stać, to obelgi na MPC, jeżeli ma tutaj konto.

Ale zawsze można zraportować ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nic ci policja nie może zrobić. Wymiana między serwerami i tak jest zabroniona na tych serwach (regulaminy); gościu sam Ci dał dane do konta, z własnej woli, więc musiał się z tym liczyć, że coś może pójść nie po jego myśli. Koleś powinien być bardziej ostrożny przy takich wymianach...

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Ajj, vinylz.

To tak ja Ci powiem, ze on chu*a Ci moze zrobic bo dobrowolnie podaje Ci passy, to ze jest jakims smiesznym dziesieciolatkiem ktory da sie wrobic w takie cos to wiesz, okradaj i tyle.

Opublikowano

witam, wymeiniam sie z typkiem eq za eq.

i on nie moze sciagnac klienta, chce mi dac swoje passy zebym ja wzial eq stamtad a dal eq na drugim serwerze.

czy gdybym go okradl tzn wzial tylko to eq, login, haslo, email bez zmian - moze mnie zglosic na policje? mowi, ze to jego eq jest warte zlotowki ale przeciez nie wlamuje mu sie sam mi da te passy

MOZE MNIE ZGLOSIC NA POLICJE CZY NIE?

W sumie dobrowolnie Ci podaje passy, a umowy z Nim nie podpisujesz/podpisałeś :> Ale nie wiadomo jakby to odebrała Policja.

Podaje Ci passy dobrowolnie + Policja nie zareaguje na kradzież postaci w grze zwanej Metin2 (Często wybuchają śmiechem gdy postać jest mniej warta niż 250zł) ,lecz teraz zastanów się w głębi czy warto jest oszukać tego człowieka? Jakim człowiekiem wobec niego jesteś i czy Ty chciałbyś przeżyć podobną sytuację. Tyle mam do powiedzenia.

Opublikowano

Podaje Ci passy dobrowolnie + Policja nie zareaguje na kradzież postaci w grze zwanej Metin2 (Często wybuchają śmiechem gdy postać jest mniej warta niż 250zł) ,lecz teraz zastanów się w głębi czy warto jest oszukać tego człowieka? Jakim człowiekiem wobec niego jesteś i czy Ty chciałbyś przeżyć podobną sytuację. Tyle mam do powiedzenia.

Na jakiej zasadzie wyceniaja te konta? Mają rzeczoznawce od metina?:D

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Na jakiej zasadzie wyceniaja te konta? Mają rzeczoznawce od metina? :D

Na podstawie choćby nawet cen panujących na Allegro.

Wiadomą sprawą jest to ,że nikt mu nie będzie tego wyceniał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...