Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niszczenie liści i grzybków na SG i jeden plugin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.
Stawiam serwer Survival Games i po ustawieniu mapy, zacząłem testować ją. Problem nastąpił gdy na popularnej mapie (Miasto) ruszyliśmy do skrzynek.
Otóż nie dało się przebić przez te liście, a żeby otworzyć skrzynkę należało szybko zniszczyć liście i kliknąć na skrzynkę. W finalnej wersji chciałbym także, żeby gracze mogli niszczyć nie tylko liście - dla jabłek np - ale i grzybki, bo do znalezienia w skrzynkach są miseczki także.Czy ktoś nie wie co należy zmienić w configu SG czy czymś ? Zaznaczę jeszcze, że osoba z OPem może to robić, a po naciśnięciu nitką na ziemię (Plugin) wyświetla się
"Can you build ? : No
Applicable regions :1 "
Prosiłbym o pomoc :
Czy zna ktoś taki plugin, że jak ktoś wygra SG dostaje jeden punkt i potem jest możliwość wpisania np ./sg top, dzięki czemu pojawi się ranking graczy z największą ilością wygranego SG.

Za wszelką pomoc bardzo dziękuję i jeśli to co mi poradzicie zadziała to możecie liczyć ode mnie na nagrodę w postaci PLUSA.
PS: Plusy będę dawał tak około 20 bo osoba, która ma dostęp do configu wraca z pracy o 18 :)

AddGleek

PS: Kto przeniósł temat na ten dział :0 ?

Opublikowano

Może to robić dlatego, że osoba z OP może budować nawet na czyimś terenie. Dlatego pisze Can you build?: No. Dlatego że ten teren należy do innej osoby.

Opublikowano

No dobrze, tyle jestem w stanie się domyślić, ale zależy mi na tym, żeby gracz mógł niszczyć, bo wszystkim nie nadam OPa przecież ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...