Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno auta do 10k SB

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 10k SB co kupić w tej promocji co teraz jest? Może bardziej opłaca się kupić NISMO Z-TUNE i coś z promocji?

Opublikowano

Za tą kwotę najbardziej opłaca się kupić Lamborghini Aventador i Pagani Zonda Cinque.

Cinque jest najlepsze do dragów, Aventador to ogółem obok McLarena F1 najlepszy wóz w grze.

Jeśli chodzi o wozy z promocji, to najbardziej opłaca się kupić Porsche 911 GT3 RS.

Jeden z najlepszych wozów w grze, świetny na kręte trasy.

Opublikowano

Nie podzielam racji kupowania auta z Klas najwyższych tylko po to, żeby potem zbierac 3 miesiące części żeby te auta miały szanse w mirror meczach.

Zależnie od tego w jakiej klasie chcesz grać mogę poradzić Ci kupno paru aut, które na pewno się przydadzą. Napisz mi czy chcesz jeździć w klasach D,C,B czy raczej wolisz A/S i dragi.

Z obecnej wyprzedaży jednak jest kila przydatnych aut. Na pewno kupiłbym GT3 RS i GT2 bo to świetne auta doklasy S i A. Do tego dokupiłbym MR2 jeżeli jeszcze jej nie masz bo to

mistrz klasy B i świetne auto klasy C. reszte SB mozesz zaoszczędzić na resztę wyprzedaży w przyszłości :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...