Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zgarnij 25 Smoczych Monet - Goblin Keeper

engraver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
JgJNNML.png
Zgarnij darmowe Smocze Monety! Nie przegap takiej szansy! Tylko na krótki czas!
Zarejestruj się od 01/5/2013, godz. 14 do 4/5/2013, godz. 14 w nowej darmowej grze na przeglądarkę "Goblin Keeper". W ramach podziękowania otrzymasz od nas kupon do Metin2 o wartości 25 Smoczych Monet, gdy tylko Twoje stwory dotrą do Górnego Świata.
Musisz dotrzeć do Górnego Świata do 5/5/2013, godz. 23:59. Można zrealizować tylko jeden kupon na konto.
Tutaj możesz otrzymać darmowy kupon:
Opublikowano

Dzięki za info ;) A poza tym spoko ta gra polecam ;) Mam jeszcze pytanie jak już dotrę do górnego świata to co mam zrobić by kupon odebrać ?

Opublikowano

Świetna okazja znów by zgarnąć darmowe SM.

Na pewno każdego z nas to Cieszy tylko szkoda ,że można zgarniać te SM tylko do końca 5 maja ;x.

Alee dobre i to :) Dzięki za Infromacje ,każdemu się przyda.

Opublikowano

Ja też dotarłem do "Górego Świata" i nie mam kuponu. Może nie wiem, dostane 05/05 ? Czy coś .
Jak ktoś wie, to niech mnie poinformuje, będę wdzięczny ;]

44430673.jpg

"Po czym rozpoznać, że świat się kończy?

Po tym, że nic Cię nie zdziwi...."

Opublikowano

A na jakiej zasadzie dostaje się te SM? Skąd wiedzą na które konto przydzielić?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A teraz pytanie czy można zrobić kilka kont i wyciągnąć pare razy sm?

Wiem na pewno że nie da się aktywować parę kodów sm na jednym koncie mt2.

Ale zawsze można na szamance czy dropie załadować.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak w to sie gra ; o

up. raczej mozna , chyba ze 1 kupon na 1 ip.

Wiec jak ktos ma zmienne ip to raczej moze kilka ogarnac tych kuponow.

Opublikowano

Jak dotrzeć do tego Górnego Świata xD ?

Musisz wbić 9lv i wykonać misje na trenowanie orków i wtedy otrzymasz kupon.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja nie otrzymałem kuponu,a mam 9 lvl.Czy można od nowa przechodzić tą grę i dostać kupon?

Ja czekam już 24 h

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Chodzi o to , że strasznie dużo ludzi chcę ten kupon i pewnie serwery są przeciążone. Dopiero start gry i pewnie mają z tym duży problem . Trzeba czekać ja już czekam 5 godzin . W zakładce moje konto wyskoczy ci ,, Wygrałeś kupon " I pod tym będziesz miał kod , cierpliwości trzeba niestety :)

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

SM'y na koncie od razu po aktywacji ;)

Ale w grze zeszło z 30min. Po wykonaniu szkolenia tych trzech orków wyskakuje okienko czy chcesz grać w 'górnym świecie' z innymi graczami, trzeba potwierdzić i wtedy dostaje się kod.

Hejo

Opublikowano

Można zajestrować się od nowa i dostać kupon?

tak, zarejestruj sie z tego linku co masz w temacie

mozesz se rejestrowac ile chcesz ale kod mozna aktywowac tylko jeden raz na jedno konto w metinie

Hejo

Weteran
Opublikowano

Ciekawy sposób na zarobek sm.

Zrobiłem, wszystko idzie prosto, w 1h da się zrobić 9lv.

UWAGA, bo można użyć tylko jeden bonus na jedno konto, potem już ich nie przyjmują niestety :c

Tutaj macie darmowy kod, bo już swój jeden wpisałem, ten zrobił mój kumpel, a nie mogłem użyć, może komu się przyda, kto jeszcze nie zrobił:

224E-AWWF-DLNT-DHXF-LNKK
1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mam problem! Wydostałem się na górny świat w goblin keeper i nie dostałem kodu na 25sm. informacja o kodzie nie pokazuje mi się ani nie ma jej w żadnych zkaładkach. pomocy!

Opublikowano

Mam pytanie który lvl trzeba wbić żeby dostac te sm i ile mniej więcej to trwa???

Trzeba wbić 9 lvl i wytrenować 3 orki na 2 lvl,wtedy można przenieść się do nowego świata i odebrać kupon. trwa to ok. 10 minut (Korzystając z bonusu darmowego do szybkiego budowania, gdzieś na oficjalnym forum metina jest trochę info jak szybko wbić 9 lvl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...