Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Co kupić za golda?

dawits100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kupić za 3300 golda ? Chciałem jakiś czołg do zarabiania,, Myślałem nad Dicker Maxem, albo Su-100Y.. A wy co proponujecie? Słyszałem, że te 5 tiery premium zarabiają podobnie do zwykłych tieró 5.. To mzoe kupic kw1 i miesiac premki? Sam nie wiem, dajcie propozycje

7yoDoas.png

Opublikowano

hahaa.. Kto co powiedział ze 5 tiery zarabiają jak zwykłe haha. Churchill III Ruską 5 zarabiam za dobra bitwę+ premka to około 40/50 tyś. Jak masz 3 k złota to sobie lepiej premke na miesiąc kup i jak cos zostanie to prem tank.

Opublikowano

Kupisz premium tanka i co ? będziesz miał z tego wiecej kasy?.... i wolne doś które możesz tylko za złoto wymienić. Jak kupi tą premke to będzie miła i kase i doświadczenie na wybranym czołgu. Weź sb lepiej premke

Opublikowano

Kupisz premium tanka i co ? będziesz miał z tego wiecej kasy?.... i wolne doś które możesz tylko za złoto wymienić. Jak kupi tą premke to będzie miła i kase i doświadczenie na wybranym czołgu. Weź sb lepiej premke

Premium tanki zarabiają więcej w porównaniu do normalnych czołgów.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Za 3k golda nic ciekawego nie kupisz. Na twoim miejscu zbierałbym jeszcze tego golda i czekał na promocje. Za 5k może już jakaś VII będzie.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

a po miechu nic już nie masz. Mając czołg premium można grać na dłuższą metę. Ja gram od dawna, może z 2 lata z przerwami i T34 jest na prawdę świetnym czołgiem.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Moze pozbieram jeszcze tego golda.. Do wakacji moze uzbieram na jakiś VIII tier, a jak nie to kupie tego D maxa czy tam Su-100Y i premke, ale w wakacje, wiecej z premki bedzie ;d

7yoDoas.png

Opublikowano

d max polecam bez premki srednio bierze po 25k na czysto tylko ma 1 minus cieniutki pancerz ale ma rownież wiele płusow dobre działo (załoga na 100% dosyłacz) to 6-7 sec ładowania szybko skupiajacy sie celewnik możliwos prowadzenia ostrzału jak lekko sie wystaje (duży kąt obniżenia działa) ale też pz4s i togII sa dobrymi tankami do zarabiania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...