Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BO2 ban

Zansonify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze mi że mam perm bana tylko nie wiem za co bo nie cheatowałem miałem przerwę w grze wczoraj zagrałem tylko 2 mecze dziś włączam i ban WTF?! 0.o Czy mogę się jakoś zgłosić do ludzi że nie wiem za co bana dostałem ?

Aha i nie mogę wysłać nic do steam support'a więc jak to napisać ??! bo chce mi się w to grać a bana to ja nie wiem za co dostałem :P

Opublikowano

Mój kuzyn wczoraj dostał bana perma za nic i napisał do vavel czeka aż mu odpisze ale są nikle szanse... Stwierdziliśmy ze poczekamy na MW4. A tak wgl to jak dla mnie STEAM ma chory regulamin bo jeśli już kogoś zbanują to powinni podać szczegóły a oni co "nie możemy podać szczegółów bana ani czasu w którym został on wykryty".Mogą sobie nas banować za nic a my im nic nie możemy zrobić.

Opublikowano

Mój kuzyn wczoraj dostał bana perma za nic i napisał do vavel czeka aż mu odpisze ale są nikle szanse... Stwierdziliśmy ze poczekamy na MW4. A tak wgl to jak dla mnie STEAM ma chory regulamin bo jeśli już kogoś zbanują to powinni podać szczegóły a oni co "nie możemy podać szczegółów bana ani czasu w którym został on wykryty".Mogą sobie nas banować za nic a my im nic nie możemy zrobić.

Noo własnie trochę bez sensu

Opublikowano

W cod bo 2 ludzie dostają bana za nic , nie wszyscy ale jakiś tam procent tak (wyczulony VAC) , nie masz szansy na unbana , close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...