Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ibot

Bleader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szykuje mi sie wyjazd. A mianowicie jutro rano wyjezdzam a chcialbym pobocic przez 5 dni mojej nieobecnosci. Moje konto to full fl3, full bo2,fs + wega. Gdzie moglbym bocic(gram na pl3 na vru) przez 5 dni na ibocie zeby nie zalapac bana i jakie ustawic przerwy "zeby nic nie byli podejrzane" ?

Opublikowano

Przerw nie ustawiaj, obecnie to nie ma sensu, boć na x-3/4 na alieny, wrzuć cpu kupujące ammo i rakietki(ważne, bo pójdzie ci wszystko co tam masz) Boxy jak zostawiasz się nie opłacają bo zysk ci spadnie po paru godzinach, nawet na boxach z alienami. Także alienki x-3 z skokiem co godzine na x-4 albo na x-8.

7yo9.png

Opublikowano

Ok a jesli "skoczy co godzine" to znaczy ze przez godzine bd latal na innej mapie czy skoczy i wroci od razu ? + dzieki za pomoc ;)

Opublikowano

jak zaznaczysz kilka map to skoczy na nią i przez godzinę będzie tam latał robiąc co ma robić i znwou zmieni mapę na godzine

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...