Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry podobne do asasyna

arts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,znacie jakies gry podobne do asasyna lub prince of persii? Chodzi o jakies ciche zabojstwa np. ale cos o asasynach najlepiej. i nie starego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znam tylko 2 gry podobne.

Nie są one o assasynach, ale podczas prawie całej gry się skradamy, cicho eliminujemy cele. Obie są dość nowe.

Te gry to Dishonored i Hitman Rozgrzeszenie.

Opublikowano

Polecam jeszcze gry z serii Splinter Cell, opierają się one na cichych zabójstwach.

Najbardziej polecam trzecią część, Chaos Theory.

Opublikowano

w dishonored wlasnie nie chcialbym zagrac,ani hitmana,dlatego ze ogladam te dwie gry u dwoch youtuberow. ale sprawdze splinter cell

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

The Cursed Crusade

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Wy sie dobrze czyjecie prototype ciche zabijanie??? tam sie nakurw... az ktos zdechnie a nie pocichu podobnie w gta zabije sie otwarcie a nie pocichu

Ja tak jak wy polecam Hitmana juz bardziej

Opublikowano

prototype juz chwile temu 1 i 2 przeszedlem. po prostu ZA JE BIS TA gra,szukalem podobnych,identycznych,ale nie znalazlem. spodobala mi sie ta gra jak zadna inna.. snipera ghost warrior 1 i 2 tez przeszedlem,ale naprawde,prototype i ciche zabijanie? tak jak ktos napisal ze tam sie nakur**a zeby zabic a nie po cichu xD w hitmana krwawa forse gralem ale nudna mi sie wydala,splinter cell jednak grafike ma slaba,bo sprawdzalem i nie zagram. tomb raidera ogladalem u jednego youtubera,sleeping dogs tez,cala serie u drugiego. ale wszystkim polecam prototype 1 i 2,brutalna ale jest tak zajebista... moze ktos zna podobne do niej wlasnie gry? i nie wbijajcie w necie gier podobnych do prototype,bo one wcale nie sa do niego podobne z tego co patrzylem. najlepiej wlasnie z jakimis "transformacjami" tak jak on to robil,jakis rozpier... krotko mowiac :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Splinter Cell ma słabą grafikę?! Chyba sobie żartujesz... oglądnij Conviction albo najnowszego Blacklista i przemyśl to co napisałeś 20130329134505.jpg

yj4x.jpg

Opublikowano

Manhunt 1/2 klasyki niezłe

Splinter Cell Chaos Theory (najlepsza część oczywiście jedna z najstarszych) lub Conviction/Blacklist (te już nie są takie dobre pod względem fabuły, jednak nadal trzymają jako tako swój klimat, czyli przesłuchania ciche morderstwa a także często pełne akcji ucieczki przed ścigającymi nas wrogami)

Prototype (gra w której niszczysz wszystko, a przy okazji robisz misje :D chodzisz po ścianach, mordujesz ludzi, klimat chaotyczny co podkreśla barwy tej gry, również polecam)

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

To co mi przychozi na myśl to Dishonored , jeżeli chodzi o skrytobójstwa a jeśli o parkoura mirrors edge

mihcio15.png

Opublikowano

Dead Space all części na serjo bardzo brutalne

a przy tym bardzo dużo zabawy z obcinania kończyn potwokom

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie polecam Dishonored

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

Mirrors Edge,Dishonored,Ghost Recon można działać i na cichego i na "Rambo" :)

Reszta jakoś mi nie przychodzi może po prostu za szybko zapominam.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się, że najbliżej będzie The Saboteur. Gra osadzona w czasie II Wojny Światowej, rzecz dzieje się w Paryżu, dołączamy tam do miejscowego ruchu oporu. Wg. mnie dużo lepsza od Assassin's Creed jeśli chodzi o fabułę. (grałem tylko w AC 1 i 2). Również widok z perspektywy trzeciej osoby, wspinanie się po budynkach, skakanie po dachach, lepiej nie ryzykować otwartej konfrontacji z hitlerowcami. Świetna, wciągająca fabuła, zróżnicowane i dobrze zrealizowanie zadania, sporo questów pobocznych. Zdecydowanie moja ulubiona gra tego typu.

The bass, the rock, the mic, the treble!
I like my coffee black just like my metal!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...